Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Germaları şutladığı gibi şutlayacak sanırım bu Kaidoyu. BM ittifak yapacak bir tip değil :ehe:
Korsan krallık hedefinde Kaido gibi birinin aradan çıkması en az ittifak kadar meyve verirki Öyle bir durumda Sadece shanks ve yeni yetme(BM ye göre) Teach ve luffy kalır ki Bu denizlerde hareket kabiliyetinide arttırır.
 
Kaido'nun hayali ihanetin olmadığı bir korsan ittifakı kurmakmış. Big Mom da ona ihanet edince Law gibi Luffy'e yanlayıp Luffy ile ittifak yapmaya çalışacak. Luffy bir garibanın daha hayallerini gerçekleştirecek.
Law doğru kişiyle ittifak kurdu diye niye yanlamış oluyor. Hı hı. Hem teklif sundu da Luffy kabul etti. Hatta Law geri dönmek istiyorsanız şimdi bırakın gidin demişti.
Yanlamadı o. :hıh:
 
Kınlar ne ara darbe aldılar. Bence dediğim gibi Kaido'nun tereddütü savunmasını düşürdü tabi Kınların hakkını vermek lazım birikmiş tüm kinlerinden gelen güçle saldırıyorlar ama Oden'in bıraktığı travmanın şu anki Kaido'nun yara almasında payı var. İmkanı yok g4'ten hasar almayan adamın Kin'in darbesi ile delinmesine.
Dedik o kadar kılıç saldırılarının bitiriciliği yüksek diye. G4ten güçlü saldırmışlar. Ve bu da tereddüt işe ilgili değil. Muhtemelen ileri seviye hakiyi o sırada uyandırdılar. Luffy de ileri seviye haki ile zarar verir. Kaido kendisi diyor odenle aynı hakiyi mi kullanıyorlar diye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık