Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al işte yine aynı şey. Abi kimse kılıç p.up değil demiyor ki. Hatırlayın Burada bütün marifet kılıcın deniliyordu. Zoro’nun potansiyeli ile alakası yok eğer keserse Kaido’yu deniliyordu. İşi kılıç yapacak büyülü kılıç deniliyordu. Ama biz ne dedik? Evet bu bir p.up ama olay yine Zoro da bitiyor. Bu kılıç sadece bir öğretmen gibi Zoro’nun içinde ki potansiyelin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor dedik. Yani Zoro da iş olmasa, kılıç tek başına bir işe yaramazdı dedik. Kim algı kasıyor belli oluyor... :D
 

Üye silindi 5781

Yani şimdi Kinemon'u 8 yıldan fazla zamandır tanıyoruz. Kendisi Law'ın yoldan geçerken teklediği karakter olarak girişini yaptı ve bu zaman boyunca yaptığı aksiyonları, gücünü çapını iyice gördük. Hani küçümsediğimi düşündüğün adam bu Kinemon. Kestiği adam da Kaido. Kaido'nun durduğu yerden Kinemon'u bulmaya çalışsan teleskopla bakman lazım. Hayatını adaması ve haki patlaması yaşaması bu durumda işin mantığını oturtmuyor. Ha arkadaşların belirttiği gibi Kaido daha önce böyle bir şey yaşamadığı için zayıfladığının, zayıflayabildiğinin falan farkında değildir eyvallah. Ama öbür türlüsünün gerçekten izahı yok.
Kinemon'u tanımadan daha doğrusu Wano'daki hiçbir karakteri tanımadan sana şöyle bir şey deseydim ve saçma olup olmadığını sorsaydım ne derdin?
Wano Şogunu'nun Samurayları hep birlikte saldırı yaparak Kaido'ya zarar verecekler.
Bence karakterlerin geçmişleri biraz bu yorumunu etkiliyor. Komedi unsurları olması vesaire...
Bu 9 kişi Kaido'ya ciddi anlamda "ölümüne" girdi. Kin'emon "Ölmek için güzel bir yer seçmişiz değil mi?" demişti.
Marineford'ta Luffy'nin Kral hakisini kullanması ,Hygoro'yu kelepçeden kurtarması da sana saçma geldiyse onu bilemem tabii.
 
Oden'le tüm güçleriyle kafa kafaya tokuşuyorlar Oden kesiyor bunu
Kınlar arkadan saldırıp Kaido'nun korkusundan ve boşluğundan faydalanıp vuruyorlar.Ama Oden gibi hasar bırakacak bir saldırı değil tabi o sadece yaraladılar
Ama ben bunu anlamıyorum bu seviyedeki adamların gözlem hakisi yok mu nasıl arkadan saldırı yiyebiliyorlar :(
 
Bir şekilde mantığa oturması gerekiyor. Yol olarak bu özel yaratığın bu özel haki ile yaralanabileceğini seçmiş gibi görünüyor. Aşırı hype yaptırmak Oda'nın her zamanki işi. Bir de şu var bu doğal savunma ve zayıf düşme olayını Big Mom'da kullandı. Aynı yemeği bir daha sunacağını düşünmüyorum. Kaido'nun olayı ejderha derisi gibi görünüyor. En güçlü zoanın böyle bir özel etkisi olsun bir zahmet.

Ayrıca Linlin, Luffy'nin g4 saldırısını zayıf halinde olmamasına rağmen savunmuştu. Kaido g4 savunmadı. Kınlarda ise Kaido savunma yapmaya çalıştı ama gafil avladılar. Bu da ikisinin savunması arasındaki bir fark.
Öyle yaptığını varsaysak bile bunu Oden'in 9 adamına da vermesi ki tam olarak kimlerin zarar verdiğini bilmesek bile İzo bile o karede acayip mıçıyor. Bugüne kadar çizdiği hikayeye ters. Şimdi kimse demesin Kaido bugüne kadar Oden ve 9 Kınından başka bu tarz haki kullanabilen ya da savunmasını aşabilen kimseyle karşılaşmadı diye? Sonuçta bu hakiyi kullanmak Kaido'ya zarar vermenin ön koşulu ise bir çok kişi elenecektir ama Kinemon ve Raizo gibi isimlerin kullandığı tekniği gidip de sadece en tepedekilere vermek de anlamsız yani yine Kin ve Raizo kalibresinde bir çok adam da bu tekniği kullanabilir manası çıkıyor. Yani onlardan biri de zarar verir oluyor o zaman. Durum böyleyse o adadan aşağı atlamalar, G4'e karşı kendini açık hale getirmelerin hepsinin altı boşalır. Bu bir logianın logiasına güvenerek Yeni Dünya'da dikkatsiz gezmesine benziyor. Böyle bir anlatımla bence savunmasının bir değeri kalmıyor. Yarın bir gün Tashigi öğrense o da zarar verir ki öğrenememesi için bir sebep de yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık