Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Eustass Kid

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 223 61.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 141 38.8%

  • Kullanılan toplam oy
    363
Bu gelişme muhabbeti şöyle; Kendinden güçlü biri ile kapışmakla alakalı değil sadece. Yani ölümün eşiğine gelmek ya da çok güçlü biri ile iki dakika kapışmak yeterli değil, Mesela Kapışma biraz uzun olacak ki bir şeyler olsun. Şimdi Luffy den tek yiyen bellamy de mi güçlendi mesela? Ya da Zoro’nun tokatladığı Pica? Shanks bunun kolunu aldı diye güçleniyorsa eğer Kid, öbür kolunu da versin valla. Nasıl olsa metalden kol yapıyor, en azından güçlenmiş olurdu. Ya da bizimkiler gemiye Garp’ı çağırsın Luffy aracılığı ile Garp bunları sabah akşam dövsün öyle güçlensinler... Karşılık veremedikten sonra istersen en güçlü adamla kapış yine bir halt olmaz... Mesela Zoro, Mihawk dövüşünden sonra mı daha çok güçlendi yoksa Mr1 dövüşünden sonra mı? Bu örnek bence yeterli...

He bu güçlenme işi de şu; Olayı anlamak. Yani eğer olayı anlarsan ve potansiyelin yeterliyse o güce erişmeye, Antremanla bile gelişiyorsun... O yüzden hep diyorum ya; Mesela Bugün Zoro olsun, Kid olsun bu potansiyelli kişilerin King gibi adamları harcaması, en kötü dövüş içinde bir FB’yi hatırlamalarına ya da irade gösterip dövüş zekaları ile potansiyellerini uyandırmalarına bakar. Aynı Luffy vs Kata da olduğu gibi...
 
Adam luffy'nin yonkou komutanı görmesini hiçe sayıp salak saçma örneklere başvuruyor. Aynı fan grubundasınız diye aynı düşüncelere sahip olmak zorunda değilsiniz.
Adam takılıyor, bir şeyi hiçe saydığı yok. xd Ayrıca Luffy sırf yonko komutanı gördüğü için güçlenmedi. Cracker karşısında belirgin bir gelişimi yok, fakat Katakuri karşısında var. Bunun nedeni uçlara kadar giden bir dövüşe girmesi.

Mangada gösterilen Kid'in öyle bir dövüşe girmediği. Tatlı komutanı yaralamış, ama kimi yaraladığı belli değil. Ki istediğini aldıktan sonra gidiyor adam. Shanks'ın tayfasından birisi kolunu kesiyor. Kimin kestiği belli değil. Yineliyorum Kid güçlü adam... Fakat güçlenirken Luffy'nin izlediği yolu izlemek zorunda değil.

Ayrıca adamla zaten aynı fikirde değilim, saçmalama konusunda kendine haksızlık etme diyorum sadece.
 
Law ne ara zarar verdi ya Kaido'ya ben hatırlamıyorum onu. Bir de zarar verse bile bir kapışma olması lazım. Potansiyelini zorlayacak bir mücadele lazım.
Zarar vermedi ama meyve sayesinde verebilecek. Ama bu güçlü olduğu veya hakisi fazla olduğu için değil meyve avantajı yüzünden olacak.
 
Zarar vermedi ama meyve sayesinde verebilecek. Ama bu güçlü olduğu veya hakisi fazla olduğu için değil meyve avantajı yüzünden olacak.
Şu olabilirdi daha önce yapamadığı halde dövüş içinde gelişip yapabilecek seviyeye gelseydi. Mesela tekniği o dövüşte icat etmesi ya da tekniğin gücünü artırması gibi.

Şimdi Luffy de Kaido'ya zarar verecek ama hapiste haki eğitimi yaptığı için. Tabi bu yeterli olmayacak dövüş içinde de güçlenecek. İşte o kısım bizim tanımımıza uyacak.
 
Yonko görmekte ne var demişte millet. Örneklerde ayakçılık için Yonko gören başka Kişiler.. güldürmeyin beni Kid Yonko görmekle kalmamış 3 Yonkoya kafa tutup hayatta kalmış. Bir de Komutan yaralamış. Yonko görmek marifet değil ama zarar veremiyorsan bile Pençesinden kurtulmak marifet.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık