Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Voldemort vs Albus Dumbledore

Kim Alır


  • Kullanılan toplam oy
    135
Luffy de öldürmüyor ama dövdümü süründürüyor resmen. Dumbledore da aynısını yapar bence. Bunların vssini hayal edeceksek iş orada bitmeli Voldi'yi hortkuluksuz ele alalım daha iyi olur.
Reis kitapta Dumble belatrix’e tek atıyor sonra Voldi’de çaresiz çaresiz Dumble’a bağırıp tek bir büyü bile tutturamıyor.
Neden bana gerçek vurmuyon abi diyip ağlıyor. Kitapta bildiğin oynuyor voldi ile ama dumble voldi’yi öldüremeyeceğini bildiği için oynamakla kalıyor ve voldi’de Dumble’lı yenemeyeceği için o da kaçmakla yetiniyor.
Yani için rahat olsun voldi gençliğinde güç peşinde koşup dumble’ı geçemeyince isyan edip depresyona giren birisi. O yüzden illegal yollardan öldürüyor Dumble dayımızı.
 
Voldemort diyen potterhead'e rastlamadım. Dumbledore'un biraz daha uhlevi bir gücü var sanırım.
 
ben de voldi alır dedim la :S kitapları da okumuştum aslında :T

voldiyi engelleyebilen bi iki şey var, bi işte lilynin sevgisi sonucu oluşan koruma, diğeri de harry ile asalarının kenetlenmesi, onun dışında ölüm büyüsünü veya lanetleri, kara büyüleri kolay kolay durduramazsın :S aynısı dumbledoreun büyüleri için de geçerli, lanet olmasalar da normal bi büyü ile karşılayamazsın. zaten kitapta da özel kalkanlar veya katı nesneler, heykel gibi şeyler kullanıyorlar lanetlerden ve diğer büyülerden sakınmak için. yada işte cisimleşmenin kısa mesafelisini yapıyorlar büyünün hedefinden kaçmak için. hatta dumbledorea yardıma anka reyiz bile geliyor.

voldi harryi öldürmeye takıntılı olmasaydı o dövüş uzar da uzardı, kazananı kestirmek güç ama voldinin dumbledoreu kondisyonu ile yener diyebiliriz ama işin içinde bi de dumbledoreun tecrübesi var :S öldürmek için saldıran taraf ikna edilebilecek biri olmadığı için alacaktır diyorum :S sonuçta bu tür kapışmalarda genelde sonlara doğru ana karakter değilse drama için iyi taraf öldürülür, kötü taraf da önüne gelen her engeli yıkar :T dramayı işin içinden çıkarsak bile voldi motivasyonu daha yoğun olduğu için alacaktır diyorum. kol bacak bırakır alır alfkhşsfdogodu
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık