Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 976: Kendimi Tanıtmama İzin Verin

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ayrı. Ben kaptan dışındaki üyeleri söylüyorum. Geleceğe dönük olabilir mi dediklerin olabilir ihtimali var ama şu an gördüğümüz Jimbei ikisinin de önünde. Ayrıca monster trio değişime uğrayamaz diye kural mi var. Luffy Kaptan ve onun yonkou gibi üç komutanı olan Jinbei-Zoro-Sanji. Yine bu olaya Oden Roger’ın tayfaya katılınca Rayleigh hadi neyse de Gabenden düşük seviye miydi? Hiç sanmam.
Oden tayfanın bir üyesi değildi, sadece birlikte yolculuk yaptılar, örnek vereceksen Beyaz Sakal'a katılması veya Aokiji'nin Kara Sakal'a katılmasını söyleyebilirsin. Altın, Gümüş ve Bronz üçlemesi bozulmadı.

Ben bizim tayfa özelinde konuşuyorum. 976 bölüm okuduk biz bu seriyi ve Sanji tayfaya katıldıktan sonra Monster Trio hiç değişmedi.

Franky üzerinden örnek vereyim, Franky'i Jinbe gibi düşün: Water7'dan ayrılırken Franky'nin tayfaya katıldığını varsay. Fraky'nin, Luffy'i terlettiğini biliyoruz yani Zoro ve Sanji'den güçlü veya bu ikisine denk diyebiliriz. Yolculuk sırasında bizimkilere gökten zembille power-up(9kılıç(Göz açılacak), Diable (Hücre uyanacak)) geliyor ve Enies Lobby bittiğinde Zoro-Sanji; Franky'den daha güçlü oluyor. Bak Kaku ve Jyabura'ya karşı kazanana kadar Monster Trio'da dengeler bozulmuş gibi görünse de en sonunda olay dediğim noktaya bağlanıyor. Monster Trio yine aynı kalıyor ve Franky'e fark atıyorlar. Aynısı Jinbe'ye olacak.

Zoro-King ve Queen-Sanji eşleşmesi gerçekleşmeyecekse zaten dediklerini kabul ediyorum ben, onda bir problem yok. Bu dövüşler yapılıp bizimkiler galip gelirse Jinbe'yi geçtiler demektir diyorum. Kata'yı da geçmiş olacaklar, eşleşmeleri verdiğim için anlarsın diye önceki mesajımda yazmamıştım. 976. bölüme bakarsak net bir cevabımız yok ama dövüşlerin son bulduğu 1xxx. bölümü düşün. Şuan tayfaya katılmasını ben bizimkiler artık Jinbe'yi geçti olarak yorumluyorum, sadece bunu bize göstermeleri gerekecek.

Daha da derdimi nasıl anlatırım bilmiyorum.

Bu Oda, Marine Ford Wano'nun yanında şirin kalacak dedi arkadaşlar. Luffy vs Kaido, Zoro vs King, Sanji vs Quenn, Jinbe vs Jack olmadan Marine Ford'u nasıl şirin gösterecek bu adam. Tamam şuan uçuk geldiğini bende biliyorum ama coşacak bir şeylere ihtiyacım var artık bu seriye dair, 2 yıllık aradan sonra leş gibi oldu.

-Kaido'nun; tek attığı çocukla dalga geçerken, beklemediği bir darbe alıp salaklaşmasını ve ciddi bir ifade takınıp Luffy ile ciddi ciddi dövüşmesini. Luffy'i yere serip, kazanmış gibi zafer nutukları çekerken, zeminin titrediğini görüp Luffy'nin meyvesini uyandırışına/g5 açışına vereceği tepkiyi görmek istiyorum.

-Zoro ve King'in kılıç çarpıştırmadan önce egolarını çarpıştırmasını, birbirlerine köpek çekmelerini, Zoro'nun kan ter içinde yere düşmesini, flashback girip Mihawk ile olan eğitimini hatırlamasını, gözünü açıp daha ne olduğunu anlamadan King'i yarmasını ve bandanasını bağlayıp, içindeki şeytani aurayı dışa vurmasını ve sırıtmasını görmek istiyorum.

-Queen'in ''Sanji kyuuuunn'' demesini, Ivankov'a küfretmelerini, aralarında geçecek atışmaları, okama muhabbetlerine girip Sanji'yi daha da delirtmesini, Sanji'nin kan ter içinde yere düşüşünü, yerdeyken bi cigara yakıp, bir fırt çektikten sonra hücrelerini uyandırmasını ve çıldırmasını görmek istiyorum.

Çok güzel birbirini tamamlayan karakterler bunlar, boşuna böyle tasarlanmadılar. Şuana kadar görmediğim dandik numaralar ile kapışıp arcı kapatacaklarını düşünmek yerine böylesi daha iyi.
 
Bunlar geçerli sebepler değil. Niye?
1) Evet Zoro bu tayfanın yardımcı kaptanı. Sonuçta tayfanın en kıdemli üyesi. Bunu inkar eden yok sma Sanji de hadi diyelim sol kol olsun.
2) Sağ kol olmak veya sol kol olmak seni direk en güçlü yapmıyor. Çünkü o zaman bu mantıkla Katakuri şu an tayfaya katılsa Zoro ve Sanji de ondan güçlü mü olmuş oluyor? Hayır. Bu bakış açısı yanlış ve hiçbir dayanağı yok.

Güç konusunda kendi görüşüme gelecek olursam Ace ile başabaş dövüşen ve bir çok hünerini gördüğümüz Jinbei şu an tayfanın en güçlü üyesi. Sanji tahminimce onu hiç geçemeyecek. Zoro ise Ya bu ark sonundaki gelişimine bağlı olarak ya da önümüzdeki süreçte onu geçecektir. Ancak şu an eldeki verilere baktığımız zaman durum bu. Otur bir düşün Zoronun iki yıl aradan sonra tek ciddi rakibi Pica idi. Sanjinin yok bile. O yüzden bu dediklerin mantıksız. Ben icraata bakarım. Öyle sağ kol sol kol olmakla tayfanın en güçlüsü olunmuyor. Zira zaten Oda bakın artık Luffynin tayfasına acayip güçlü adamlar katılmaya başladı mesajı veriyor. Bunu Kid ve Lawın tepkisine bakarsan anlarsın.
Katakuri tayfaya katılsa kaptan olur ne sağ kolu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık