Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 976 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'ciğim şeyi kullanabilir misin mesela, gözlem hakini???!!!
Gözlem hakisi mi balık adam mı yoksa Law mı yoksa metallere hükmeden arkadaş mı yoksa kılıç yeşili mi.

Bir dünya adamsınız ya elinizden çocuk alıyorlar.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kanjuru

Kaido ve Orochi'yi indireceğim dediğinde seni işe yaramazların elinden aldım
 
Momo’nun bir şekilde savaş alanına gelmesi lazımdı. O yüzden Kanjuro’nun başarılı olacağına emindim ama bu kadar adam araya girdiği halde kaçırmayı başarması bi garip oldu. Savaşta Kinemon vs. Kanjuro güzel eşleşme olur.
 
Şimdi Kanjuro'nun kaçabilmesinin laf atanları görmek istiyorum. Luffy g4'e girip anında yanlarında bitemez miydi? Bizimkilerin Big Mom'ın adasından kaçabilmelerine laf edenler buna da bir yorum yapsınlar.
Eğer attığımız yorumlara bakarsan hepsine çaktığımızı görürsün biz başkaları gibi işimize gelen yere eyvallah çekmiyoruz cicim :ehe:

Jimbei'nin oradan çıkması da buradan Momo'nun alınması da aynı derecede gereksiz artık kötü günler bizi bekliyor Oda'nin belirlediği bir sahne var o sahneye kadar herkes konuk oyuncu olarak eğilip bükülecek.
 
Sanji'ciğim şeyi kullanabilir misin mesela, gözlem hakini???!!!
Arc başında geleceği gören Luffy'nin yanından çocuk çaldılar. Kanjuro ve o tip adamlar için pek gözlem hakisine bile gerek yok. :D Oda'nın da bahanesi iyiymiş. Nami ve Robin'in başı belada o yüzden geri dönüyor. Gemide büyük ihtimal Luffy, Zoro ve Franky gibi rahatlıkla karşılık verecek elemanlar var. :hhh:
 
Arc başında geleceği gören Luffy'nin yanındna çocuk çaldılar. Kanjuro ve o tip adamlar için pek gözlem hakisini bile gerek yok. :D Oda'nın da bahanesi iyiymiş. Nami ve Robin'in başı belada o yüzden geri dönüyor. Gemide büyük ihtimal Luffy, Zoro ve Franky gibi rahatlıkla karşılık verecek elemanlar var. :hhh:
Oda yine ayranı dökmemeye uğraşıyor. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık