Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koskoca 2 yıl öğrenemedi 10 günde öğrendi yani.Hemde Kara Kral yerine random bir amcadan.
İki yılda öğreneceğini öğrendi. 10 günde de hakisini daha iyi kontrol etmeyi öğrendi. İki yılda geliştirmediği kenbonshokusunu Katakuri karşısında 10 saatte geliştirdi. Busoshokusunu da 10 günde öğrendi. Gösterilen sahnelerde gördüğümüz kadarıyla Hyogoro hakisini daha iyi kullanmanın yolunu öğretti.
 
Sağlam biri veya birileri geleceği kesin ama yoksa dediğimmi olacak : )

Koskoca 2 yonkou birleşmiş kimse gelmeyecek.Buna kim inanır.
 
Oda E. Defalarca Rayleigh aracılığıyla açıkladı haki denilen şey gerçek bir ölüm kalım savaşında büyük ölçüde gelişir diye. Birde rayleigh luffy e hakimin temellerininin hepsini 1.5 buçuk yılda öğrettim geri kalanın kendin öğrenip gelistiricen demişti diye hatırlıyorum. Yani luffyde temel sağlam. Artık tek gereken şey zor şartlar altında ölüm kalım savaşı vermesi çaba gösterip iradesi sayesinde hakisini gelistirmesi. Luffy kafaya koydu kaidoyu indiricem diye ve pes etmeye niyeti hiç yok bu yüzden bu 10 günlük eğitimde kendini çok zorlayarak eğitim yaptı. Sanki ölüm kalım savaşı yapıyormuş gibi. Bu yüzden bu şartlar altında luffy nin birden çok güçlenmesi bana mantıklı geliyor.

Sonuçta gOda ya göre hakiyi geliştirmek icin gereken bütün şartları luffy yerine getirdi. Neden birden güçlenmesi saçma olsun ki?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık