Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum bana göre Rayleigh ve Oden'in günümüz amirallerinden daha güçlü olduğu bariz ya. Ben öyle algıladım şahsen okuduğum bunca bölümde gözümdeki imajları bu. Adada ayrıca BM de var hem o olmasa bile sağdan soldan yaratık çıkıyor Kaido tarafında. Ne nasıl olur bilmiyorum.
Big Mom yine saçma şekilde aradan çıkacaktır. Çıkmasa bu sefer bizimkileri kimse kurtaramaz bu sefer. Ya da Big Mom'ın Sunny'yi kovaladığı gibi saçma sahneler görürüz. Usopp Linlin'e sapanla saldırıyor filan. :(

Rayleigh güçlüdür. Ama Oden konusunda şüpheliyim. Kaido dövüşü netleştirir her şeyi. Yaşlar da önemli tabii.
 
Oda, Oden'i bu kadar kötü duruma düşürdükten sonra hakkını mutlaka verecekti. Oda, Oden'e cidden çok önem veriyor ve Oden cidden çok güçlü.

9 kının da hakkını vereceği belli çünkü sadece Oden'i çizmek yerine hepsini birden çiziyor sürekli.

Oden'in ölümü üzücü olacak. :/
 
Ben Oden'a hep inanıyordum. Bizans oyunlarıyla ayağını kaydırmışlardır yiģidin. Ee Momo'nun babasından bu beklenirdi.
9 Kın için de bir an şüphe etmediydim.

@Smoker konudan bağımsız. Koca Ana'nın evlatlarıyla ilgili bir bilgi var mı kulislerde?
 
Oden net bir şekilde amiral üstü adam. O adayı zaten yıkar isterse, Kaido'dan başka durdurabilen de çıkmaz. 9 çöpün içindeki bir iki sağlam adam da şov yapabilir normaldir. Burada beni ilgilendiren şey adamların şovu ve şanlı ölümü değil motivasyonlarıdır. O kadar yıl niye beklendi, minik yıldırım'la nasıl bir saçma anlaşma yapıldı, güç ile çözebileceklerini düşündüklerinden hayatları pahasına girdikleri savaşa neden onca yıl boyunca Wb veya Roger tarafından birilerinin yardımı istenmedi. Bana bunlarla gelecek mangaka, adam gibi açıklayacak. Oden zaten fedakar, delikanlı, güçlü biliyoruz. Ama kurgudaki saçmalığı ve o koca boşlukları da şahsen görmezden gelemiyorum beni çok rahatsız ediyor. Hele bu savaşı, bizimkiler kazansaydı her şey güzel olacaktı ve kazanıyorlardı da ama düşman hile hurdayla yendi ve Oden kendini feda etti boyutuna getirmişse vah ki ne vah. Epik bir final yapmayı düşündüğün ve hikayesini özene bezene çizdiğin biricik karakterine millet neden yardım çağırmadın diye söver seri bitene kadar Oda. Yapma bunu

Bakın tüm samimiyetimle söylüyorum kim ne derse desin Luffy'nin Kaido'yu Zoro'nun King'i Sanji'nin Queen'i falan alması rezilliktir ve OP'u çok fena yaralar, manganın ırzına geçer. Ama böyle düşünmeme rağmen sırf Oden'in hikayesindeki drama, düşmanın kancıklığına falan bilenip intikam yemini edecek kıvama gelmiştim. Bekliyordum yürek yakan bölümleri tribe girmek için. Yukarıda saydığım vsler gerçekten olsun artık hiçbir şey umurumda değil moduna girecektim Pitou karşısındaki Gon gibi. Ama bana sağlam bir kurguyla gel güzel kardeşim, boş beleş şov ve dram istemiyorum ben. Mantıklı olsun bir altyapısı olsun içi dolu olsun istiyorum hikayenin.
Luffy alayına kuskuyü verecek.
 
Ben Oden’i o kadar çok sevip güvendim ki, gördüğüm şeyleri kaldıramadım o yüzden böyle oldu :D :D
: ))

Spoilera bakmadan mı okusak önümüzdeki sayıyı :D
Birlikte öyle yapacaksak bana uyar. :D
Bu bölümün spoilerını rahatlıkla okuyabilirsiniz. Hayal kırıklığına uğrama ihtimaliniz söz konusu değil : ))


Bu arada düzeltme yapayım.
Oden kendini sevdirmişti zaten. Çok fazla boşluk olduğu için Oden'in hareketleri saçma gözüküyor. O detaylar açıklanmadığı sürece Oden Aptal Lord olarak kalacak. Baştan deve kuşuluk yaptığı gerçeği de hiç bir zaman değişmeyecek. Her şeye rağmen güzel adam. Luffy-Zoro-Sanji üçlüsüne benzetiyorum yaşadıklarını. Ölümüne üzüleceğiz ama umarım boşluklar açıklanır.
-
Denjiro'yu sakladığı için 9'kından en güçlü olarak onu bekliyorum. Duyumların doğru çıkarsa Oden ve 9 kın da Yonkou tayfası kapasitesi varmış deriz. Tabi King, Queen vs. hepsini engellemeleri lazım. Gerçi sağlam bir Inu veya Neko bile Jack'e denk.
Üstelik dolunay var. Tabi onların dönüşümünü göstermez saklar diye düşünüyorum. Bu yüzden savaşı çok detaylı göremeyeceğiz sanırım.

Dolunay falan yok batan güneşin kıpkırmızı ışığıymış. : ))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık