Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 964: Oden’in Macerası

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'ye benzediği tek nokta doğduğu bölgenin soylusu, o kadar. Adam kadınlarla arası iyi diyor, ulan herif sanjinin tersi, birinde kadınlar kovalıyor diğerinde kadınlar kovalanıyor. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Zaten Oden tamamen iyi niyetle gidiyor ve yardım ediyor sonrada onu tedavi ettiği için düzgünce teşekkür ediyor. Sanji olsa neler olacağını hepimiz biliyoruz herhalde :D
 
Bir kadının sesini duydum kısmı benziyor sadece.Oradan sanji fanları akıllarınca algı kasıyorlar işte. :) Geri kalan konularda hiç alakası yok. Oden’e bile bel bağlamışlar medet umuyorlar vaziyet cidden çok kötü.Fanlar ne yapsın sinekten yağ çıkarmaktan başka onlara da hak veriyorum. :D
Böyle mi, ana-kız, 26 yaşlarında, ardından yaraları ile ilgileniyor falan :d
 
Böyle mi, ana-kız, 26 yaşlarında, ardından yaraları ile ilgileniyor falan :d
Bu sinekten yağ çıkarma değil işte.Oda bize resmen dejavu yaşattı anası da kızı gibi davranmış.Şimdi Tashigi düşünsün Zoro elden gidiyor galiba ciddi mesaj bu :d Oden ile Zoro’nun benzerliği de hayalinin önüne daha önemli bir şey koyabilmesi.Mihawk’ın eğitim olayında dediği şey yani luffyi kk yapmak için eğitilmek istemesi :) Bak iki dakikada aslında zoro’nun benziyor olduğunu bulduk bile. :)
 
Oda’yı ayrıyeten tebrik etmek icap eder. Son zamanların en iyi FB serisini çıkarıyor. OP buradan devam etse şayet, itiraz eden kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık