Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 963: Samuray Olmak

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 175 87.9%
  • Orta

    Kullanılan: 17 8.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşılayan adam elmas. Oraya elmas bebek koy o da karşılar. WB kendisi de karşılardı.
Tabii ki wb de karşılardı :D ama demek istediğim şu mihawk uzaktan salladığı slashın durdurulabileceğini bilmiyor muydu? Wb'nin kelebek kovae gibi engelleyebileceğini bilmiyor muydu da bununla ölçüm yapmaya çalıştı? Yoksa çok mu egoist davrandı? Onu merak ettim. Çünkü yaptığı iş akıl karı değil.
 
Denk değillerdir zaten de beklentisi olan insanlar Wb'nin tepkisinden ötürü öyle diyordur. İnanılmaz bir şey geliyor falan nedir *******. 1 hafta sıçmasam aynı cümleyi kurarım ancak. Gerçi gtünde kurdeleyle zıplaya zıplaya gelen bir manyak gördüğü için de bunu söylemiş olabilir Wb.
Güzel benzetme. :hhh:
Onu görmeden söylüyor sanırım. K.haki ile hissederek.
 
Yazıldı mı bilmiyorum ama madem tayfaya alın beni diyorsun hurra adamların üzerine niye kılıç çekip atlıyorsun ? :D Beyazsakal az bile şaşırmış. Oden harbiden kafa kırık çıktı pek düşünerek hareket eden biri değil.
Bence Oden zeki biri ama çatlak.Odende Wb’yi hissetti ve hızla saldırdı.Saldırısını kolayca durduğunu görüncede beni tayfana al dedi, bir nevi test etti Wb’yi.Yoksa zayıf biri olsa domuz gibi doğranmıştı.
 
Beyazsakal'ın göğsündeki yaraları tanrı vadisi olayında aldığını düşünmüştüm ama öyle değilmiş, Tanrı vadisi olayından 8 yıl sonraki hali böyle, görünürde bir yara yok. Demekki Oden'le tanıştıktan sonra tanrı vadisindeki olaydan çok daha büyük savaşlara katılmış Beyazsakal.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık