Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 958 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP aleminin evliyası, alimi herhalde bu Oden. Bir şımartmalar hürmet etmeler. Şu karakter üzerinden bunca altyapıyı bir tane memeci velet nemalansın diye hazırlıyorsan bu hiç hoş değil Oda. Oden bir şekilde hayatta kalmışsa Luffy, Kid ve belki Law'ın yanında Kaido'yu indirecek ekibin içinde yer alacak amiral gücündeki adam boşluğunu doldurabilir. Daha fazla spoiler gelmeden bölüm çıksa bari de bölümü spoiler konusunda heba etmeden okumanın, yorumlamanın zevkini çıkarsak gene.
 
One piece in nerden baksan 15 yılı var moruk :((((((((((((((.
Oda 5 yıl içinde bitiricekmiş diye röportajı vardı. Gerçi belli olmaz. Wano bu gidişle 80-100 bölüm sürer. Sonrasında bi 100 bölümde elbaf sürse sonra savaşlar olursa yonkou savaşları falan. onlarda 50-60 bölüm devamında raftel ve korsan kral oluş ve kayıp yüzyıl. O da bi 100 bölüm sonra son savaşa hazırlık kodai hek'ler ve son savaş tabi tahminen olursa dünya hükümeti vs luffy ve herkes. O da bi 100-150 bölüm . sonra en sonunda bitişler bunlarda bi 60-70 bölüm sürse ( bu arada en sonunda luffy'nin ölüceğini tahmin ediyorum sonsuz korsan kral olması için yanlış anlamayın) . Arada da son rütuş atarsa bi 50 -60 bölüm ve en son gizemler gibi. Bunlardan yola çılarsak en az bi 10-15 sene var gibi. Tabi böyle olucak diye birşey yok sadece tahminen söylüyorum.
 
Bu arada Shanks ve Buggy 'nin dünya hükümetinin gerçeklerini bildiği ıspatlanmış olabilir. Belki buggy o sırada uyuyordu...
 

Üye silindi 1004

Buggy cidden gözü tok biri. Bu kadar bilgiyle başkası olsa neler yapar. Kral adammış Buggy.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık