Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La adam kılıçla dövüşüyor belli, Luffy'nin tutmasıyla ne alakası var hahahahah :D
Ayrıca Ryuuma da var hatırlatırım, Ryuuma > Allmuş hanicime :p
Ryuma konusunda boynumuz ince ama günümüz de yumruk>kılıç. Xd

Luffy tek yediği zaman sitede aslanlar gibi duran @Alpamis reisi saygıyla anıyorum. Bazıları gibi ölüye yatmadı çıktı delikanlı gibi durdu kılıç lobisinin önünde. Forum adam görsün be adam.
 
Ryuma konusunda boynumuz ince ama günümüz de yumruk>kılıç. Xd

Luffy tek yediği zaman sitede aslanlar gibi duran @Alpamis reisi saygıyla anıyorum. Bazıları gibi ölüye yatmadı çıktı delikanlı gibi durdu kılıç lobisinin önünde. Forum adam görsün be adam.
Sağ olun efenim. Harbi bazıları buhar oldu. Gelin biz adam dövmüyoruz arkadaşlar. Herkesin yanılma payı var. :D
 
Uzun zamandır foruma uğramıyordum. Ama bugün bir istisna yapayım dedim.

Çok uğraştık, zoro mihawk fanlarına derdimizi anlatmaya çok çalıştık, ama bir türlü anlamadılar.

Yok mihawk Yonko Shanks ile düello etmiş, yok mihawk Yonko seviyesiymiş vesaire, bir türlü bizi dinlemediler.

Hatta bize mihawk düşmanı dediler, sanki bizim ne derdimiz varsa mihawk ile.

Bugün E.Oda bizim haklı oldumuzu gösterdi.

SHANKS İLE MIHAWK DÜELLO ETTİĞİNDE SHANKS YONKO DEĞİLDİ.

Teşekkürler E.Oda, artık sıra zoro ve mihawk fanlarının durumu algılamasında.
Shanks'ın Mihawk ile düello ettiği zamanlarda, Shanks'ın seviyesi, Luffy'nin hikaye başındaki seviyesinin altında.:bilmem:
 

Üye silindi 1004

Ryuma konusunda boynumuz ince ama günümüz de yumruk>kılıç. Xd

Luffy tek yediği zaman sitede aslanlar gibi duran @Alpamis reisi saygıyla anıyorum. Bazıları gibi ölüye yatmadı çıktı delikanlı gibi durdu kılıç lobisinin önünde. Forum adam görsün be adam.
Ryuma zaten kaç yüzyıl önce yaşamış bir adamcağız. Yumruk lobisi resmi olarak kılıç lobisini sildi bu bölümle.
 
Odaaa adamsın lan ADAM! OP'un gelmiş geçmiş en iyi seri olduğunun bilincindeyim zaten bebeğim bana bunu tekrar tekrar kanıtlamana gerek yok.

Arkadaş üye olduğum tarihten beri Garp savunurum gerek kişiliği gerek gücünü. Yeri gelir ben ve çerlobilodan başka hakkını veren çıkmazdı forumda ama biz gene oradaydık *******. Luffy'nin denizci hali işte adam anasını satayım. Çocukluk çizimleri bile neredeyse aynı. Adamın serideki yeri, önemi konumu ve hakkında söylenenler hep ortadaydı. Neyse daha biz bu adamın icraatlarını göreceğiz rokushiki tekniklerinin en üst seviye kullanımının Garp'ın o billurlu hakisiyle kombine olduğunda ortaya çıkan vahşeti izleyeceğimiz zamanlar da gelecek.

Rocks kaptanları bayağı çılgın bir elemanmış o potansiyelde adamları aynı tayfada toplamak ve liderleri olmak öyle böyle gt istemez. Ama 30'lu yaşlarındaki bir WB o tayfada duruyorken Garp ve Roger'ın alayını alması bence mümkün değil. Wb ya satış gerçekleştirdi kısa süre sonra ya da deprem meyvesi yememiş o zamanlar. Öbür türlü Oda'nın bugüne kadar kurduğu dengeyle çok çelişiyor. Her daim serinin zirvesinin Roger - Garp - Wb olduğunu söylemişimdir. Hatta Roger ve Garp'ın ne kadar özel adamlar olduğunu, Wb gibi bir anomalinin bile ancak deprem meyvesi sayesinde bu adamlara denk olabilmesinden anlıyoruz dediğim olmuştur. Dolayısıyla o ortamda aradan Wb'yi çıkartmış olmaları saçma geliyor yoksa Rocks'muş velet Kaido'ymuş Shiki'ymiş BM'ymiş fark etmez bu ikili god mode açıp siler atarlar. Rayleigh'de oradadır zaten büyük ihtimalle.

Garp'ın kutsal embesilleri sevmeyeceği zaten belliydi, amirallik görevini rahatından çok bu mallara bulaşmamak için kabul etmemesiyle helal olsun dedirtti. Zaten Garp'a yapılabilecek en büyük eleştiri o güce rağmen neden oğlu gibi sistemi değiştirmemeye çalışmadığı olabilir. Onu da sanırım denizciyken halı hazırda binlerce hatta milyonlarca insana yardım edebildiği için sineye çekmiş. Rocks gibi bir oluşum mesela OP dünyasındaki bütün insanlar için tehdit. Kaido, Shiki, BM'nin olduğu at hırsızları all star oluşumunun yapacağı yıkımın önünde duracak bir kurum olmalı, insanlara güven veren birileri olmalı. Garp'ın insanlığa en büyük katkısı budur herhalde. Ayrıca Rocks demişken Wb nasıl oldu da bu pisliğin içine dahil oldu anlamadım. Gücüyle ilgili düşündüklerimi yukarıda yazdım bugün bir panelde gömen insanlar yarın bir panelde över. R serbest. Ama karakter olarak gözümden düştü açıkçası. Zaten çok sevmezdim ve adamın iyilik meleği olmadığı da barizdi ama yukarıda saydığım isimlerle aynı sofrada yemek yiyecek biri olarak da asla düşünmemiştim Wb'yi.

Ödüller açıklandı çok seksi oldu. Shanks ve Mihawk düelloları için bunlar büyük ihtimalle amiral seviyesi civarıyken yapılmış şeylerdir ondan sonra Shanks yardırmış Mihawk o kadar yardımamıştır demiştim. Mihawk'ın çok uçmamış hali de benim gözümde amiral seviyesi bu arada ama Shanks başkadır. Sanırım az çok öyle çıkacak sadece 6 yıldır yonko olarak anılıyormuş adam. Yani ne Kaido, BM gibi psikopat bir yaratık ne de BB gibi tarihte görülmemiş bir şey yapmış bir insanı evladı olarak bunların arasında bulunan Shanks'ın ödülü bence çok manidar. Tayfasının da en güçlü tayfa olduğu tescillenmiş oldu sanırım bu bölüm. Her zaman söylediğimiz bir şeydi zaten Luffy'nin amacı Shanks'ı ve bu adamları geçebilecek bir tayfa toplamak. Bunu yapabildiğinde zaten mevzu bitiyor. Beckman - Yasopp - Roo üçlüsünün ödülleri 1.5 -3 milyar arasında olacaktır diye tahmin ediyorum. Harbi kral adamlar.

Yıllardır Marco Wb'ye yakışmıyor derdim meğer yakışanı da varmış. Oden. Oda bu arkadaşı parlattıkça parlatıyor yalnız düşman gazinodan assolist araklar gibi Roger'ın Oden'e çökmesi garip olmuş. Rayleigh'e ne kadar yakın çıkacak bu arkadaşın gücü merak ediyorum, büyük ihtimalle prime zamanına ulaşamadan öldüğünden bir Ray-san etmeyecektir ama seviyesi önemli.

Ve son olarak One Piece hem candır hem de heyecandır anasını satayım.
çok mantıklı geldi teşekkürler, Garp ın neden denizciliği bırakmadığı mantığa oturuyor böylece
 
Gerek yok Wano'dan geldiyse onların tiyatro kültürü var japonlarda var bu.
Yalnız hala karargaha giremiyor den den mushi ile konuşuyor adamla,sürünmeye devam. :D
Arayı düzeltmişler ama biraz. Sakin sakin konuşuyorlar artık. Yalnız tam den den mushi'yi kapatmadan önce Saka "Tatlı tatlı konuşuyorum ama sanma ki seni affettim. Karargaha girdiğin anda delerim seni kıps" demiş de olabilir. :D

@Eustass Captain Kidd
Seninki durulmuş iyice yalnız. Bu kadar temkinli olmak Sengoku'ya yakışırdı Saka'ya değil.
 
İşin trajikomik yanı şu, adam 6 yıl dedi. Zaman atlaması öncesi 4 sene önce.

Adam kolu kaybetmiş, kaybettikten yıllar sonra Yonko olmuş. Adamın mihawk ile düello ettiği seviyesinin üzerinden nereden baksan milat geçmiş.

Diğer enteresan tarafı da Shanks çift kollu iken Yonko değil.

Ben şöyle diyordum, Shanks kolu kaybedince, Luffy'nin potansiyelini de görünce, güçlenmek için şeytan meyvesi yemiş olabilir. Çünkü yüzme yeteneğini zaten kaybetmiş oldu bir kolu kaybedince, tek kolla yüzülmez demiyorum yüzen kişiler var elbet ama Shanks'ın eskisi gibi yüzemeyeceği bir gerçek. Haliyle kolu kaybedince şeytan meyvesi yiyip, yıllar sonra Yonko olması mantıklı.
Kimleri görüyorum? :) Hoşgeldin eski nickdaşım Marco.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık