Lawdan güçlü Kid Urouge Drake Zoro Bege Killer Bonney Apoo falan var. Nereye 2.Adam en güçlü 2. Supernova![]()

Lawdan güçlü Kid Urouge Drake Zoro Bege Killer Bonney Apoo falan var. Nereye 2.Adam en güçlü 2. Supernova![]()
Luffy, Dof’a Kata’ya vurduğu gibi vursaydı. Ya da Luffy, Kata’yı indirmeye kastığı kadar Dof’a kasmış olsaydı ohooo. Dof’u taşımak için üç amiral göndermezlerdi. Kaido’ya bir cesedin faydası olmazdı.Evet, elbette.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lawın zorodan güçlü olduğunun delili nedir? Law yüksek hakide mala dönüyor. Zoronun hakisi ateş gibi kılıçta dalgalanıyor. Ne o fizik güce ne o hakiye ne de o devasa saldrıı gücüne law ne yapacak?Bir Zoro sever olarak Law'ı bu kadar gömmen biraz garip değil mi? Hani Law Zoro'dan güçlü sonuçta, pek bir olayı yoksa bu adamın Zoro'nun vay haline o zaman![]()
Ellerinden tutan mı vardı kassaydıLuffy, Dof’a Kata’ya vurduğu gibi vursaydı. Ya da Luffy, Kata’yı indirmeye kastığı kadar Dof’a kasmış olsaydı ohooo. Dof’u taşımak için üç amiral göndermezlerdi. Kaido’ya bir cesedin faydası olmazdı.
Ne süre sınırı yahu? Oda kendi bile inanmamıştır çizerken. Koskoca amiral cidden kafesi durduramıyor muyduEllerinden tutan mı vardı kassaydı
Süre sınırı desen var, ölecek insan desen var neyi bekliyordu![]()
He anladım senaryo yani tamam xDNe süre sınırı yahu? Oda kendi bile inanmamıştır çizerken. Koskoca amiral cidden kafesi durduramıyor muydu![]()
Koskoca amiral dediğin tip kafes yok olmayınca süre azalınca tıpış tıpış gitti ittirdi endişelenmeye başladı.Ne süre sınırı yahu? Oda kendi bile inanmamıştır çizerken. Koskoca amiral cidden kafesi durduramıyor muydu![]()
Zekasını kullanacak. Law'ın çok işlevsel bir meyvesi var bir kere ve çokta iyi kullanıyor. Doflamingo ile dövüşebilmiş bir adamdan bahsediyoruz. Yenemesede adamı ne hale soktu. Zoro o Gamma Knife'ı yese hayatta kalabilecek mi? Doffy bile organlarını dikmese ölüyordu. Fazla hafife almayın derim Law'ı. Zoro ile arasında uçurum yoktur ama daha güçlüdür bana göre.Lawın zorodan güçlü olduğunun delili nedir? Law yüksek hakide mala dönüyor. Zoronun hakisi ateş gibi kılıçta dalgalanıyor. Ne o fizik güce ne o hakiye ne de o devasa saldrıı gücüne law ne yapacak?
Adam g3 ü tutarken terliyorduKoskoca amiral dediğin tip kafes yok olmayınca süre azalınca tıpış tıpış gitti ittirdi endişelenmeye başladı.Luffy zamanında başaramamış olsaydı Doffy'i indirebilse bile buna vakti olmayacaktı.Gidip 30 saniyede tekleyemeyeceğine göre kafes kapanacaktı.Olan dressrosa halkına olacaktı.
Bu yüzden bu adama vasıfsız diyoruz.Halka ihanet etmek böyle birşey.Sen başında böyle yönetici ister misin ?
Adamı amiri bile istemiyor git nerede sabahlarsan sabahla dedi.Elinde kanıt olsa amirallikten de alır.
Fandaş Cracker vs Dof ne olurAdam g3 ü tutarken terliyordu![]()