Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 953: Buralarda Bir Tilki Yaşardı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    168
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani Zoro'nun Kuma'ya bir lafı vardı hatırlatırım.
"O zaman bu kadarlık adamım demektir."

Zoro, Kuina'yı feda ederek dünyanın en güçlüsü olabilecek kalibrenin adamıysa Mihawk'ın gebertip bırakması gerekirdi, "ölme" deyip bırakması değil.
Feda edilmesi gerektigi yerde feda etmeyecek ve kaybedecek ve ondan sonra da "Luffy ben kaybetmeyecegim" sozunu hice sayacak? Zoro sozunu ne ara tutmaz oldu?
 

Üye silindi 1004

Zaten ilk karşılaşmada Kılıçlar yer değiştirse de Mihawkin parça parça edeceğine inanmiyo adamlar bildiğin :)
O kılıç sağlam olduğu için parçalanmadı. Mihawk Wado’yu karşılamasa darbe yerdi. Yani Zoro’nun elinde olsa bile Wado dağılmazdı. Dayanıklılığı üst düzey o kılıcın. Ryuma’nın kılıcınınsa sertliği üst düzey. Yubas’nınsa hafifliği. Zaten kar yürüyüş tarzı bir şeydi isminin anlamı. Mihawk tüm kılıçlarına darbe vurdu orada. Diğer ikisi piç kılıç olduğundan kesildi.
 
Zoro'yu bu kılıcı kullanırken gördüğümde benim aklıma Kuina'ya duyduğu sevgi ve en iyi kılıç ustası olmak konusundaki azmi geliyor. Bence Zoro'nun imza kılıcı, şeytan meytan dalgalarından ziyade bu yönlerine vurgu yapan Wado Ichimonji olmalı.

Bence Ryuma'nın Hazan Suyu'na olduğu gibi, Roronoa Zoro'nun Wado Ichimonji'si de sayısız dövüşün ardından kararıp black blade olacak. Böylece Zoro Kuina'ya verdiği sözü, hem kendi en iyi kılıç ustası olarak, hem de Kuina'nın kılıcını en güçlü kılıç haline getirerek katmerli bir şekilde tutmuş olacak.
Özellikle bu kısma +1

Zoro şimdiden bile bitirici saldırılarını Wado'yla yapıyor. Seri sonu dediğin gibi Wado, Kara Kılıç statüsünde bir kılıç olacaktır :good:

Kitetsu'lar ise Zoro'yu farklı kılıp iradesini ön plana çıkaran kılıçlar olacak her zaman. Farklı, çünkü Kitetsu'ları dünya üzerinde kullanabilen kişi neredeyse yok. İrade, çünkü Kitetsu serilerini kullanan kişilerin yaşadığı asıl sorun kılıcın ruhunun kullanıcıya baskın gelmesi. Sandai'nin Zoro'ya hizmet etmesinin nedeni Zoro'nun iradesinin ve gücünün baskın gelmesi. Mantık bu ve bu mantığın sağlamasını da mangaka net bir şekilde yapıyor. Zoro nasılsa DEİKU olacak deyip direkt olarak Shodai Kitetsu'yu vermedi mesela Oda. Kaldıramazdı çünkü o kılıcı. Önce Sandai. Şimdi iki yıl öncesine göre çok daha fazla güçlendiği için Nidai, en son da Shodai'yi alacak büyük ihtimalle :good:
 
Feda edilmesi gerektigi yerde feda etmeyecek ve kaybedecek ve ondan sonra da "Luffy ben kaybetmeyecegim" sozunu hice sayacak? Zoro sozunu ne ara tutmaz oldu?
Sözünü tutmak zorunda değil gücü yetmez kaybeder, bile isteye kaybedecek değil ya, ne yapalım yani ? Ama burada bile isteye Wado'nun bırakılmasından bahsedenler var, o kılıç diğerleriyle aynı standartları taşımıyor diye bir üst kılıca geçecekse bu karakterine yakışmaz. Adam Silkroad oynamıyor sonuçta :oleyo2:

Not: Silkroad klasik rpglerden biri, her silahın ve zırhın bir seviyesi vardır ve o seviyeye geldiysen silahını yada zırhını değiştirirsin, hatta oyun içinde karşılaştığın rakiplerin seviyelerini bu eşyalara bakarak belirlersin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık