Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp konusu çok uç nokta ama. Tamam haksız olduğu konu var elbette ama Aka Ace'i öldürdügü zaman sinirinden aka'ya girecek olması ne anlam ifade ediyor?
İç dünyasındaki çelişkileri. Aka'nın Ace'i öldürmesi ile herhangi bir erin idamda öldürmesi arasında ne fark var? Marco'ya vurup o koltuğa oturduğunda kararını verdi Garp, gerisi teferruat.
 
Tam güç göremedik henüz 2 'sini. Son savaşta umarim Oda göstericektir bize.
Mf, arc olarak seriyi sarsan bir başarısızlık bence. Şimdiki amiral & yonko tartışmaları da oradan geliyor. Haki namına hiçbir şey görmüyoruz, karakterlerin ne efsaneliği ne de derinliği kalıyor. Doflamingo, ip ile üçüncü komutanı kukla yaptı yahu, daha ne olsun! :D Garp ve Sengoku'nun illa ki hakkı verilir, o dönemleri bekliyorum ben de. Eskilerin biran evvel anlatılması gerek. :)

O da başka bir mesele tabi :)
Şuan ekside. :D
 
Mf, arc olarak seriyi sarsan bir başarısızlık bence. Şimdiki amiral & yonko tartışmaları da oradan geliyor. Haki namına hiçbir şey görmüyoruz, karakterlerin ne efsaneliği ne de derinliği kalıyor. Doflamingo, ip ile üçüncü komutanı kukla yaptı yahu, daha ne olsun! :D Garp ve Sengoku'nun illa ki hakkı verilir, o dönemleri bekliyorum ben de. Eskilerin biran evvel anlatılması gerek.
Bir garp vs roger ve shiki vs sengoku olsa tadından yenmez ya. Oda'nın seride adı gectigi cogu vsyi gostermedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık