Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Dragon, Reverie Arkı'nda Ne Yapar ?

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    98
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş ilan edeceğini sanmıyorum.Hukumete savaş ilan etmek demek denizcilere de savaş ilan etmek demek.Devrimciler bunun ile hiç bir başarı elde edemez.Denizciler ile anlaşma yapabilir kutsalları devirmek için.Sakazuki zaten kutsalların köküne kibrit suyu dökecek.Yazin bunu bir kenara.
Bunu anca Fujitora yapar.Lucci moviede atar yaptığı halde bişey yapmadı.
 
Fuji ve Greenbull sağlam tokat yemiş olarak gösterilecek diye tahmin ediyorum. Kizaru'nun orada olmama sebebi odur tam olarak tanınmayan tipleri yenilgiye uğratıp Dragon'u yüceltecek.

Normalde krallara devrim ateşini verip tüyer diye düşünüyordum ama komutanlar Kuma'nın peşine düştüğünden büyük savaşın başlangıcı kaçınılmaz.
 
Bu arc da ne olsa şaşırırsınız? Amirallerin tokatlanması mı? Yoksa devrimcilerin mi? Şahsen ben devrimciler tokatlansa şaşırırım. Tamam sevmiyorum felan ama gene de bu adamların ne devrimi yaptıkları? Neye yaptıklarını ben çözemedim de anlamadım da .s sorsan dünyanın en çok aranan adamı Dragon eee? Zaten amiralleri bunlar tokatlayamaz, donanmanın üstün güçlerini devrimciler nasıl tokatlasın? He başka olasılık Dragonun farklı kişilerle olan diyaloglarını görebiliriz ya da bu devrimcilerden birileri esir olur,ölebilir vb.. Ben sanmıyorum ki Oda seri ye yeni soktuğu amiralleri harcasın .s daha görmediğimiz Grenbull u hele .s
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık