Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hangisine Katılırdınız?

Hangisine katılmak isterdiniz ?


  • Kullanılan toplam oy
    217
Tehlikeli yerlerde geziyon kıstırırlar mazallah :(
Ne bileyim bu konuya hiç ciddi bakıp oy kullanmamıştım millet de trollüyor sandım :( Malum Mihawk "meme" oldu artık.

----
Ciddiye alırsam ilk sırada devrimciler var. Bu kokuşmuş düzene karşı bir şeyler yapmak isterdim. Öte yandan özgürlüğüme düşkünlükten korsanlığın ciddi bir çekim gücü var her zamanki gibi ama ironik olarak birinin emrine girmek var sadece seçeneklerde. WB'ın da mezarda olması iyice itiyor o seçenekten. Devrim forever.
 
En eğlenceli takım luffy tayfası o yüzden ona katılırdım heralde.Yonkou zaten almaz,denizciler pert eder antremandan,devrimcilerde keza öyle asker yetiştiriyolar.Kutsal heriflerde güzel olurdu he al istediğin köleyi vur kırbıçı ama zorro varken yapmayın keser filan.Hem daha sanjiyle all blue ya gidip en güzel yemekleri yemek var.
 
@Sir Crocodile @Monkey D. Dragon
Bu kadar yüksek oyun Mihawk sevdasıyla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum. Şıklara üç büyük organizasyon konulmuş, hepsinin de farklı dünya görüşleri ve faaliyetleri var. Hiçbirinde kendini görmeyen adam kendini son kalan şıkka atıyor. Orda beşinci olarak "Kendi başıma ortalıkta takılırım." diye bir şık olsa yüzde 40 oy yarı yarıya bölünürdü bence.

Ayrıca üç büyük organizasyonda da ast üst ilişkisi var. Kafana göre rahat rahat takılabileceğin tek yer Mihawk'ın yanı kalıyor. Bu da benim seçimimi etkileyen önemli bir etken :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık