Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy'nin En Zorlama Zaferi

Luffy'nin En Zorlama Galibiyeti


  • Kullanılan toplam oy
    529
Fan ve hater kelimeleri üzerinden kişilere laf atmayın. Başkalarının düşüncelerine saygılı olun. Size laf atıldığında o konuşmaya cevap verip tartışmayı gereksiz ve lüzumsuz uzatmayın. Şikayetinizi yapın geri çekilin.
 
Net katakuridir adamin luffy ile esit dovusebilmek icin yapmadigi kalmadi ki sonunda istedigi oldu luffye kaybetti.

2. Sirada bence kucaktan kucaga gezdirildigi ascisindan amirine herkesin yardim ettigi doflamingo karsilasmasi.

3. Sirayada kendi kaniyla dovdugu crocodile karsilasmasini koyarim.

Enel karsilasmasini zorlama olarak gormuyorum cunku orda aciz dusen taraf eneldi kendisi crocodile gibi seriye cok erken dahil olup rezil oldu.
 
Seri genelinde Luffy her arc boss unda her vs sinde zaten ıkına ıkına çoğunda ölümün kıyısına gelerek kazanıyor.Bu artık dejavudan daha başka bir şey oldu teori veya başka bir şey olarak yaklaşmıyor bile kimse mesela kaido tek attı normalde ölmesi gerek orada ama kimse şaşırmadı veya teori bile üretmedi normaldir biraz dayak yiyecek sonra kaido gibi bir adamın saçma sapan bir zayıf yanı olacak Luffy yine bir araba dayak yiyip ölümün kıyısına gelecek son anda kalkıp gene yenecek dedik :D Kaido'yu da yenecek,Karasakalı da yenecek,Akainu'yu da yenecek hep ölmek üzere olacak,bir araba dayak yiyecek ama son anda kalkıp gene yenecek. Yani kısacası Luffy'nin her galibiyeti ağızda kekremsi bir tat bıraktı ve bu zorlama olmuş bu adamı yenemez dedirtti çünkü hep kendisinden seviye olarak çok yukarıda veya çok avantajlı adamlarla karşılaştırıldı oda tarafından o yüzden ben zorlama olarak bakmıyorum serinin çizerinin tarzı bu bundan sonra da hep böyle olacak.Tabiki karşılaşmalarının en abartılı olanı forum genelinin de söylediği gibi croco ama orada da şaşırmadım iki bölüm sonra şu an one piece evreninde nirvanada olan Kaido'yu normal fizik kurallarıyla mümkün olmasa da yense bile zerre şaşırmam.
 
Reisin her galibiyeti bileğinin hakkıyladır. Öyle bazılarında olduğu gibi güçlü karakterler ortaya çıktı mı ortadan kaybolmaz. Dayak yiyecekse de bileğinin hakkıyla yer. Oda, her dövüşünde Luffy'ye handikap vermemiş olsaydı, reis şu karakterlerin bir çoğunu zorlanmadan yenerdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık