Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Fanbook/Databook "Vivre Card"

Ayakları titreyerek, ağlayarak... Ne bileyim o olması gereken pervasızlığı, gözü karalığı göremedim ben. Akainu karşısına Sanji de tereddütsüz çıkar ama işte yok h.haki falan. :/
Akainu mu ? Sanji bm’ye saldırdı la :D
Daha fena yani :)
Kral hakisi biraz Allah vergisi bence.
Soyda gelmesi de var biraz.
 
Yani umarım böyledir. Bu adamlar denizcilerin zirvesi. Hem sıradan bir karakter değiller hem de hiçbirinin sıradan bir geçmişe sahip olacağını düşünmüyorum. En azından Sakazuki'de falan çıkmalı bana göre. İrade ise irade. Liderlik vasfı ise liderlik vasfı. Yetenekse yetenek. :(


Hiç. :artiz:


Yani mesajınızda muhalif olunacak bir nokta yok. Gayet güzel yazmışsınız ve bazı varsayımlar yaptığınızı belirtmişsiniz. Lakin; bu adamların geçmişte bir travma yaşamamış olma ihtimalleri kadar yaşamış olma ihtimalleri de var bana göre. Aynı şekilde, geçmişte herhangi bir dövüşte ölümün kıyısına gelmemiş olma ihtimalleri kadar, gelmiş olma ihtimalleri de var ki çok büyük ihtimalle de gelmişlerdir. Yani görmedik ki bilelim. Denizcilerin zirvesi bu adamlar her yönden. Bence en azından birinde çıkmalıydı. Daha adamların Bir amiral uzun uzun işlenmeden, kral hakiye sahip olmadıklarının yazılması garip bana göre.


Yani serideki güç dengesinde iki taraf var. Bunların biri korsanlar, diğeri ise denizciler. Dört Yonkou'nun üçünde kral haki gözüktü. Teach'de de çıksa kimse ne oluyor demez. Lakin güç dengesinin diğer tarafının en etkili isimlerinin hiçbirinde çıkmaması garip bana göre.


Akainu, Aokiji gibi üstatlarda çıkmalıydı bence ya. Kizaru gevşek hadi tamam, seni mi kıracağım o almasın. :D (Ki Kizaru'yu salsalar Wano'ya tek gidecek. Adam sabah kahvaltısında billur yiyor ama neyse. :( )
Kizaru can ya :D acayip renk katıyor.
Kaido karşısında görmek isterim kendisini.
Umarım wano’ya gelir.
 
Ele ayağa düştü zaten Kral Hakisi. Bu kişilerin bunu barındırmayıp yüksek seviyelere gelmesi çok daha havalı ve takdire şayan bence. Zoro'da çıkmasını istemem o yüzden.
 
Akainu'nun card bilgilerinde Meyve kullanıcıları arasındaki en güçlü saldırı gücüne sahip oldugu bilgisi varmış.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık