Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof bu azmandan sicimlerini kullanarak kaçar karada rahat yok ama havada rahat diye düşünürdüm. Yok abi havada hiç şansın yok güvercin avlayan atmaca gibi adam.
 
Gereksiz güçlü çıktı adam. Bu kadar güç farkı koyarsan o farkı da sıvaya sıvaya kapatırsın. Ya tek yediğin bir adamı yenmek 1 arcta olacak iş mi? Ben fena ters köşeye yattım açıkçası, ama neyse ki Zoro seri sonu yonkou gücünde olacak diyenler vardı da teselli buldum. Onların yatacak yeri yok.
Ahahahaha :D Oda bu gücü gösterdiyse panzehirini de hazırlamıştır bence Madara hatasına düşmeyecektir. Zoro'nun şu anki limitini de bu ark göreceğiz. Bakalım ne kadar geliştirmiş kendini marimo :D
 
Buna eklemeyi unuttuğum bir şey var. Bu biraz bölüm ve One Piece'ten farklı bir konu. Yeni Dünya bize nasıl tasvir edildi? Cehennemin alası ilk yarı cennetmiş la. Gerçekten aklınızın almayacağı güçlerin olduğu. Bu konuda bence gerçek One Piece takipçileri ve old school kafasındaki insanlar gerçekten bunu görmek istemişlerdir ve bu Desserosa'dan beri gösteriliyor. Ben bu konuda çok tatminim açıkçası. Bu bölümde alasını gördük bu durumun ve şöyle yorumlar gördüm 920 bölüm olmuş ana karakter tek yiyor ne zaman yonkou dövecek de bitecek bu seri. Burada şu var. Eğer yeni dünyanın zorluğu gösterilmezse nerede kaldı o vahşetle korkuyla bahsedilen yeni dünyanın zorluğunu anlamak hissetmek Ne farkı kalır karakterler düzgün işlemeden kurgu işlenmeden Luffy yonkou seviyesine çıkıp saçma bir durum olursa zaten One Piece'i One Piece yapan bu. Bu eleştiriler yapıcı ve mantıklı değil. Bu aynı düşüncedeki insanlar başka serileri okuyup izleyip güç dengesi mi kaldı len der ama One Piece'de olunca da ana karakter ne zaman dövecek. İşin kötü yanı bu popülist yaklaşım her alanda var. Hazır ve hızlı tüketen her şeyi anlamsızca eleştiren bir dediği bir dediğini tutmayan ve çoğu yerde bunlar çoğunluk olduğundan bunların isteklerine göre şekillenen ve çöp edilen seriler. Sinema dünyasından kitaplara oradan manga anime de bu mantıkta çok insan var. Fan servis. Yazık. Adam akıllı Luffy'nin neden tek yememesi gerektiğini açıklayanları ayrı tutuyorum. Demek istediğim kitle anlaşılmıştır. Bugünde ne dolmuşu be.
Güzel açıklamışsın. Her karakteri amiral ve yonko seviyesine çıkarıldığı için ve kendince bunlara inanıldığı için bir yonko nasıl tek atar
diye inanamaz olundu. Önceden de yazdım yine yazayım şu seride 4 amiral var ve 4 yonko var. Bir amiral bir yonko etmez ama amiraller birlik olabilir fakat yonkolar bunu kolay kolay yapamaz. Bir yonkoya ancak bir amiral cevap verebilir çünkü bu iki mevki zirve mevkiler olarak tanıtıldı bize. Biz her karakteri amiralliğe ve yonkoluğa yücelttiğimiz için oha nasıl tek atar diyoruz.
Ya luffy ıkına ıkına girdi sağ kol seviyesine. Rahat rahat 2. Tümeni alabilir mi o bile belli değil. Bu arc kaido’dan aşağısı luffy’yi kesmez diyenleri görmüştüm. Eğer böyle düşünürse o kişi kaido’nun tek atmasına tabi ki şaşırır.
 
Ahahahaha :D Oda bu gücü gösterdiyse panzehirini de hazırlamıştır bence Madara hatasına düşmeyecektir. Zoro'nun şu anki limitini de bu ark göreceğiz. Bakalım ne kadar geliştirmiş kendini marimo :D
Kayboldum ayağına sıvışmıştır o şimdi. Kaido gitsin çıkar ortaya garibanın birine tek atar 5 bölüm onu konuşuruz artık.
 
Bu bölüm amirallerin gücüne gölge düşürmez.Oda'nın nasıl bir nane olduğunu gösterir.Kaido'nun Luffy'i kısa sürede yenmesini beklerdim ama g4 karşısında meyveyi bile kullanmadan hasar almamak ve üstüne tek atmak...Yok abi olmuyor.Ben güç dengelerini yanlış yorumluyormuşum dicem ama yine saçma bir sonuç çıkıyor.

Bölüm amirallerin gücüne gölge düşürmez lafına geleyim.

Bi tarafta g4 formundayken yonkonun hakili saldırısından tek yiyen Luffy var.
Bi tarafta hazırlıksız yakalandığı için muhtemelen haki savunması yapamayan ve Ace'nin ölümünden dolayı extra sinirle(motivasyonla) vurulan yonkonun hakili deprem yumruğundan tek yemeyip reaksiyon gösteren Aka var.

Kaido'nun bu hakili saldırısı WB'nin en sinirli haliyle vurduğu hakili deprem yumruğundan daha güçlüdür demiyorsanız bu amirallerin hayvanlığına bir kanıt oluyordur bence.
Aka'yı bırak. Teach omzundan yarıldı, WB kafasını avucu ile kavradı deprem balonunu doğrudan kafasında şişirdi. Adayı parçalara ayıracak kocaman depremi patlattı. Teach ayağa kalktı seni canavar dedi :D

Dünyanın en güçlü adamı aşırı sinirli bir halde 2 yıl önceki ace ile kafa kafaya dövüşmüş teache tek atamadı. Wb'den güçsüz olan kaidoru 2 yıl sonraki en güçlü formundaki luffye tek attı. Sonuç: Teachin 2 yıl önceki dayanıklılığı > G4 luffy.

G4 luffy amiral seviyesi değil zaten. Gün gibi ortada. Hiç bir Yonkou hiç bir amirale tek atamaz. Öyle devasa bir güç farkı yok. Örnek: Akainu vs WB.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık