Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apoo ve Hawkins'in neden "Abem, canım abem, datlı abem." şeklinde dönüş yaptıkları ortaya çıktı.

Saygılar reis :sapkali:

@Raiden

Lan Musti nasıl kalksın? Luffy'nin beyin soğancığı fırlamış sopayı yiyince :D
Bilmem kalksın işte yav bir şekilde xd

Önceden de söylediğim gibi Luffy'nin k.hakide ileri düzeye gelmesinin sebebini bir kez daha gördük. Ulan şu yaratığa kafa göz dalınır mı anasını satayım? :/ Ha diyeceksiniz ki o zaman niye kafasına sopayı yedi? Kendini kaybedince Kata'nın saldırı yemesi gibi olsa gerek. Ha bir de Luffy bu kadarını beklemiyordu büyük ihtimalle. Kibirli davrandı ve ağzının payını çok güzel bir biçimde aldı. :/ Asıl dövüşte Kaido'nun çoğu saldırısından sıyrılması gerek. Aksi halde olmaz bu iş.
 
Hocam neye göre fena adam en güçlü haline bir tane vurdu ardından sen nerenin kralı olacan bakalım delikanlı dedi dalgasını geçti :D Hawkins le apoo ya ayar olmuştum adamın gücünü görünce anladım ben olsam bende abimsin paşamsın derdim kaidoya :D
Kaido'yu indiremeseler de Big Mom'da olduğu gibi zayiat verip gidebilirler.
 
Luffy teke mi gitmiş? Abi bu adamları bu kadar güçlü yapıyonda nasıl aldıracan bunları sonra saçma sapan bi handikap vermede. :( Luffy nin en güçlü saldırılarından birisi etki etmemişken adamın böğründe kocaman bir yara var nasıl bir azman açmışsa o yarayı.:confused:
 
Resimlere bakmadım kaido vurduğunda kral haki salındığında çıkan kıvılcım tarzı bir şey çıktıysa bu belki de kral hakiyi saldırısına aktararak yaptığını gösterir mi sizce? Hemen sonrasında Luffy’nin bayılmış olmasına da bi açıklama olur. Henüz kral hakinin tüm işlevini bilmiyoruz ama dediğim gibi çıkarsa da silahlanma hakisine benzer bir şey olur bu yüzden o şekilde çıkmaz sanırım. Belki kendi silahlanma hakisinin üzerine kral hakisini basmıştır... Hemen saldırıdan önce Luffy’nin korsan kral olacak kişiyim demesinden sonra kral hakisinin olduğu bi saldırıyla tek atması ve üzerine neyin kralı olacaksın demesiyle güzel bir seviyesini gösterme durumu olabilir :artiz:
 
Luffy buradan kaçırılsa bile Kaido bunu bildiği sürece Wano’da normal bir akış olamaz ki?

İhtimaller dahilinde neler olabilir? Kaido %100 öldürücü bir saldırı yapar, hani vurduğu yer magmaya kadar çökecek cinsten. Tam o esnada Law, Luffy’i Meyve gücüyle o saldırıdan kurtarır, Kaido ise Luffy öldü diye bırakıp gider.

İkinci ihtimal, Luffy yakalanır ve Kid’in yanına postalanır.

Üçüncü ihtimal, çare yok denilerek Kaido’ya Law vs de saldırır ama onlar da yenilir ve paketlenir.

Son ihtimalse (ki bence olması %1) Luffy ayağa kalkar, kısa bir sürtüşme yaşanır ve ardından kaçmayı başarır.

Alabasta’daki gibi Luffy öldü haberi yayılabilir. Kaido’nun elemanları tayfanın geri kalanının peşine düşer. Ateş festivaline kadar da onların dövüşleri çizilebilir.

Ateş festivali zamanı ise Hapisten kaçmayı başaran Luffy&müttefikleri vs Kaido gibi bir dövüş olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık