Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks bu adamı nasıl durdurdu inanılmaaaz!! Diye yutup teorisyenleri çıldırır yine. Herkes shanks’in seviyesini anlayacak yakında.
 
Luffy, Tama'nın başına bela açtığı, arkadaşlarını yalnız bıraktığı, kasabayı terk ettiği için bilerek dayak yemiştir diyenler?!!!
 
Orda ussop olsaydı şu an wano merkez camisi selasını okuyor olurdu :D
Tabi canım kaido her türlü tayfasını alırdı.
Kimin olduğundan ziyade, Lufy sağ koldan sonra tek yemesi oldu. Bu fark kapanmaz. Biri sana tek atıyorsa, ortada Vs yoktur. Kendini geliştiremezsin. :D aklımda tek soru Fuji tek yer mi?
 
Yalnız Katakuri olsa o da burada aynı şeyi yaşardı. Önce Brulee'yi Tama'nın olduğu halde görmüş olsun ve üstüne Kaidou önceden arkadaşlarına bin türlü şey yapmış olsun, o da gözlem kullanamaz ve teke giderdi. Muhtelemelen en başta bu kadar plansız hareket etmezdi gerçi ama neyse.
Vallaha ben dayanıklılığının Luffy'nin kozu olduğunu düşünüyordum o sayede Kata karşısında ayakta kaldı ve sonrasında yendi... Yani bir kıyaslama yapacak olsaydım Sağ kollar arasında en iyisini Luffy'e verirdim. Herif bugünlere hep dayak yiyerek geldi sonuçta... Ama tek bir darbe ile bu hale düşmesini çoğu kişi beklemezdi bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık