Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Serideki En Ezici Galibiyet

Serideki En Ezici Galibiyet


  • Kullanılan toplam oy
    125
Zoro vs monet başka bir alem.Adam sadece duruşu ve hareketleri ile ezdi Moneti.

Diğer taraftan Kizarunun novaları şeker gibi yemesi,Enelin şuna da tek atayım aha buna da tek attımları olsaymış daha bir güzel olurmuş.
 
Bence Usopp vs Perona'da Usopp en ezici galibiyeti almıştır rakibini dövüşün sonunda pes ettiren korkudan bayıltan tek kişi Usopp sonuçta :D
 
1 - Bellamy
2 - Monet
3 - Smoker.

Ağır hezimet olmuştu Bellamy için.Sen o kadar taklalar atarak gel sonra suratında yumruk izi çıksın.
Monet yine aynı şekilde daha rakibe korkusundan yeniliyor ağır yenilgi kısacası.
Smoker da ezici bir yenilgi almıştı şimdi doğruya doğru.Doffy kolunu bir salladı sonra sigarayı havada kendini baya kötü bir vaziyette bulmuştuk.
 
Elemanlara olan beklentiden midir, dönen tartışmalardan mıdır bilmiyorum lakin sesli güldüğüm sayılı dövüş sahnelerinden oldu Oda sağ olsun.
Ben de Judge vs Big Mom'a iyi gülmüştüm hala da gülüyorum. Yazarken bile komik; Judge, Big Mom, aynı karede, dövüşüyorlar. Acaba kaç yüz bin milyon baloncuk kadar Judge olsaydı Big Mom'dan tek yarım çeyreğimsi yemezdi :hmm:
 
Hikayesi çok iyiydi. Sadece hezimetinden değil aynı zamanda Yaşlı Amca için olaya karışması öncesinde ondan bilerek dayak yemiş olması, ödülünün 30 m olarak bilinirken 100 m çıkması , oradaki herkesin dalga geçiyor olması felan ile birlikte Bellamy ettiği sözler ve Luffy'nin surat ifadesinin giderek daha da öfkeli bir hal alması, anime efektlerinin o zamana göre çok iyi olması ve sonunda da yumruğun etkisini anlatan suratta kalmış bir iz.


Luffy'nin sözü de efsaneydi, nasıl yumruk atılacağını bilmiyorum mu?



Bu arada benim için galiba Bellamy'nin tek yemesi şaşırtıcıydı . Çünkü öyle bir güç farkı beklemiyordum diye hatirliyorum. O yüzden o şekilde tek atması baya gaza getirmisti beni.

Bekleyeneniz var mıydı tek atmasını?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık