Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Imu

Bu karakter hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Severim.

    Kullanılan: 27 32.9%
  • Sevmem.

    Kullanılan: 55 67.1%

  • Kullanılan toplam oy
    82
Çünkü son arkın düşmanı olmasını istiyorum.
Luffy'nin karşısına dikilmesi için kötü bir karakter olmasına gerek yok. Sonuçta Luffy eski korsanlar kralının hazinesinin peşinde olan bir korsan, bu adamlarda kolluk kuvveti, asker; yani iyi olanlar bu adamlar. Kötü bir denizci görmedik bile bence seri boyunca. Çok kötü olsun lafını ondan garipsedim.
 
Açıkcası ben beğendim karakteri, umarım aptal değilde ciddi bi karakteri olur. Gücüne gelirsek ya aşırı güçlüdür, mevkisine sadece gücüyle gelmiştir, ya da normal bir insandır, ama çok büyük kozları vardır, gidipte yonkou 2. adamı ya da amiral seviyesinde bir güç ile çıkarmazlar bu adamı/kadını karşımıza.
 
Luffy'nin karşısına dikilmesi için kötü bir karakter olmasına gerek yok. Sonuçta Luffy eski korsanlar kralının hazinesinin peşinde olan bir korsan, bu adamlarda kolluk kuvveti, asker; yani iyi olanlar bu adamlar. Kötü bir denizci görmedik bile bence seri boyunca. Çok kötü olsun lafını ondan garipsedim.
Garipseyecek bir şey yok.Seriyi incelersen kolluk kuvvetlerin etkisiz olduğunu görürsün. Asıl iş yapanlar güçlü olanlar. Kötü de kişiye göre değişiyor , soylular veya kutsal ejderler senin mantığınla iyi insanlar olmuş oluyor. O dünyadaki sıradan kişiler değiliz biz sonuçta. Denizcilerde tek tek kötü bulmakla uğraşamam o yüzden sana seriyi daha dikkatli incelemeni tavsiye ediyorum. Mesela Morgan ilk bölümlerde ve güzel bir örnek. Bu yüzden garipseyecek bir şey yok bence. Dünya hükümetinin kölelik yapışına ses çıkarmayan veya bunun gibi bir sürü durumdan bahsetmiyorum bile.
 
Garipseyecek bir şey yok.Seriyi incelersen kolluk kuvvetlerin etkisiz olduğunu görürsün. Asıl iş yapanlar güçlü olanlar. Kötü de kişiye göre değişiyor , soylular veya kutsal ejderler senin mantığınla iyi insanlar olmuş oluyor. O dünyadaki sıradan kişiler değiliz biz sonuçta. Denizcilerde tek tek kötü bulmakla uğraşamam o yüzden sana seriyi daha dikkatli incelemeni tavsiye ediyorum. Mesela Morgan ilk bölümlerde ve güzel bir örnek. Bu yüzden garipseyecek bir şey yok bence. Dünya hükümetinin kölelik yapışına ses çıkarmayan veya bunun gibi bir sürü durumdan bahsetmiyorum bile
Mevcut rejimde sınıf sistemi ve soyluluk varsa bunu kolluk kuvvetleri değiştiremez. Kutsal ejderler bambaşka bir sınıf onların kötü olmaları kolluk kuvvetlerini alakadar etmiyor. Seriyi inceleme kısmında birinin eksiği olduğu konusunda da hemfikiriz dünya hükümeti adına çalışan herkes kamu düzenini sağlamaya niyetinde olduğu için kolluk kuvveti sayılıyor zaten; koramiraller, cp timleri, amiraller, gorosei bunların hepsi etkisiz yani senin gözünde.
 
Kutsal ejderler bambaşka bir sınıf onların kötü olmaları kolluk kuvvetlerini alakadar etmiyor. Seriyi inceleme kısmında birinin eksiği olduğu konusunda da hemfikiriz dünya hükümeti adına çalışan herkes kamu düzenini sağlamaya niyetinde olduğu için kolluk kuvveti sayılıyor zaten; koramiraller, cp timleri, amiraller, gorosei bunların hepsi etkisiz yani senin gözünde.
Şimdi sen neyi savunuyorsun ben onu anlamadım. Seride kötü olan Denizci yok dedin örnek verdim sadece. Kutsal ejderler dünyanın sahibi ve yönetenler. Kralları ayağına çağırıp isteklerini iletiyorlar bilmiyorum fark ettin mi ama Reverie de işlenen konu tamamen bunun üzerineydi. Bence sen laf yetiştirme bana da yazdığın hataları kendin bul.Ben kimseyle kalp kırıcı tartışmalar yapmak istemiyorum.
 
Büyük ihtimalle eski Ope Ope no Mi kullanıcılarından biri tarafından Ebedi Gençlik Ameliyatı yapıldı bu karaktere.
 
Büyük ihtimalle eski Ope Ope no Mi kullanıcılarından biri tarafından Ebedi Gençlik Ameliyatı yapıldı bu karaktere.
Ben de ondan korkuyorum. Doffy'nin aklına sokan da bu bilgi olabilir.Kaido'dan güçsüz olduğunu çok iyi bildiği halde KK olmayı amaçlaması da bu yüzdendir bence. Yoksa ,tutarsız yanları oluyor gibi.
1-KK olmayı amaçlamasına rağmen Wb'nin ardından Yonkou'luk için uğraşmıyor.
2-Kaido'nun gücünü az çok bilmesine rağmen dengi gibi görmüyor. Bence Kaido'nun Joker yenildi haberini alışındaki konuşmalarına göre de Kaido tarafından güçlü olarak kabul görmediği ortaya çıkıyor.
3-Kendi altında onca çalışan varken yapay meyveleri satmayı tercih ediyor.
4.Dress-roza'yı aldıktan sonra başka bölgelere karışmıyor.
5-Kendinin eksikliğinde dengenin bozulduğunu iddia ediyor , yani aslında hükümet için olan misyonunu da benimsemiş durumda.
Bir kaç madde daha da eklenebilir sanırım . Sonuç itibariyle bu tür bir gizemin olduğunu düşünüyorum ben de. Doffy'nin de bilgisi olan konular. Kutsal ejderin üstündeki tanıdığı da İm çıkarsa şaşırmam .
 
Son düzenleme:
5000 yaşından fazla olan insan, Ohara'ya Bilgi ağacını dikmiş olan kişilik. 4. haki tipini veya H.haki'nin gerçek gücünü göreceğimiz kişi.

Bu serinin Neterosu ve Madarasıdır. Buda'dan esinlenilmiştir. Aklıma güzel bir teori geldi yarın yazmak için müsait olursam paylaşırım.
 
1000 yıldır yaşıyordur hükümetin ilk kurucusu Zunisha'a yürüme cezasını veren kişidir bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık