Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Anime

Sonlara doğru değil mi :D yoksa genel olarak mı ? İlk bölümü mesela çok hoşuma gitmişti.
İlk bölümden başlamıştı benim memnuniyetsizliğim :D ama başladığım şeyi bitirme huyum var. Şimdiyse mangasını okumaya başladım. Bazı karakterlerin ölmediğini ögrendiğim için animesine göre daha zevkle okuyorum mangasını.

Yaprak Dökümü olmalı bence diğer adı :/
Yaprak Dökümü bence daha depresif ya :D
 
Boku No Hero Academia şu kahramanlık mevzuları adamı gaza getiriyor kendimi ilk defa Narutoya başlamış biri gibi hissetmeye başladım :D
 
  • Shigatsu wa Kimi no Uso

8.5/10
Beklediğim gibi güzel bir animeydi. Beni tek rahatsız eden şey Kousei'nin travması çoooooooook uzun sürdü, yani çocuğun sürekli olarak müzikal anlamda alçalışını izledik 12-15 bölüm boyunca. Evet hak veriyorum gayet doğal şeyler yaşıyor ama izleyince biraz garip hissettirmiyor değil.
Bir de Kaori ile bir kez daha düet yapsınlar isterdim. :/ (Son sahne dışında tabii.) Ama böylesi daha iyi oldu sanırım, burukluk kalıyor insanın içinde. Son bölümdeki o hayali düet sahnesi çok fenaydı. :( İzlediğim en güzel sahnelerden biri falandı ya. Mektup da keza öyle. Ah be Kaori, zaten şuncacık ömrün kalmış. Bizim oğlan zaten loser, git açılsana........... :( Yine de böylesi de fena değildi. Serinin sonunda hoş bir tat bıraktı yani. Animenin ikinci yarısında Kaori'yi pek göremedik, hastanedeki hallerini vesaire daha çok görsek iyi olabilirdi.
Bu arada onlar ne güzel "en yakın arkadaşlar"dır ya; Tsubaki ile Watari çok hoş karakterler. Özellikle Tsubaki. Sondaki bencilliği olmasa daha iyi olurdu ama, ona da hak vermek lazım. Hayatı boyunca sustu kız. :(
Özetle güzel animeydi. Müzikleri çok güzeldi, çizimleri çok güzeldi. Öneririm.
 
Son izlediğim 10 animeden sanırım bi megalobox anime denebilecek seviyedeydi. Elle tutulur seri izlemeyeli çok oldu sanırım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık