Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen onu sabırsızlıkla bekliyoruz.
Hiç sorma. Son zamanlarda bilim kurgu sevgim iyice tavan yapmış durumda. Uzayla alakalı film-dizi izlemeler, oyun oynamalar falan gırla bende. Cd Project'in elinden çıkmış bir bilim kurgu oyunu benim için nirvana olacaktır. Daha oyunun ismi cismi hiçbir şeyi olmamasına rağmen çok heyecanlanıyorum düşününce. :/
 
Helal. Mobile ne ara çıkmış ya? :D

@Raiden Witcher’ın yerini tutamıyor hiçbiri. :/
Kardeşim meraklı ya, yeni çıkmış herhalde çıktığı gibi tabletine kurmuş ama renksiz modellemeler var onda sadece, benim telde çalıştı. Dedim bi el atayım yanlışlıkla 10 kill aldık :TT Gerç önceden de Çince versiyonunu oynayıp hoşaf etmiştim.

Benim merak ettiğim yeni projelerden Windows OSlu mobil işlemcili Always On Pclere bu oyunlar optimize edilse nasıl olur. Mobil cihazlar deli gibi gelişti, şu an cücük kadar anakart ve minicik işlemci koydukları laptoplarda kalan yere koydukları pil 20 saati aşan kullanım süresi veriyor. Yanında 4G Lte hızı da cabası. Mobil oyunlar bu laptoplara destek vermeye başlarsa önü çok geniş duruyor ki olsun.
 
Pubg oynamak isteyen,ama 70tlsi olmayan arkadaslar icin.Pcye Bluestacks indirin.Pubg mobile indirin ona.Bluestacksin ayar moduyla ayarlayin.Oynarsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık