Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Capone Bege

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 119 75.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 39 24.7%

  • Kullanılan toplam oy
    158
Çok zorlama bir tip. Neymiş amacı anaya yakın olup sonra onu öldürmek niye kötü işte.
Bir law dof ilişkisine bakalım birde buna arada dağlar kadar fark var. Bundan sonra böyle luffy yardım gelsin diye zorlanırsa cılkı çıkar hikayenin.
 
Kötü biri katılıyorum. Fakat ailesi ve adamlarıyla arasındaki ilişkisi falan sempatik geldi. Pez reisin bunda etkisi büyük. :D
Aslında kötü biri diye genelledim ben. Yoksa Crocodile da kötü bi karakter olsa da beğendiğim bi işlenişi var. İyi biri olarak değil, güzel kurgulanmış bi kötü karakter diye.
Begenin huyları genel olarak;
-Atıf dahi olsa hayvan kafası kesme.
-Hainlik
-Sürekli insanların hayatı üzerinden oyunlar oynayıp, bundan zevk alma.
-Kibir

Arada yaptığı bazı şaklabanlıklar güldürüyor, ben de gülüyorum. Ama sempati duyamıyorum. Bi de insanlar bi iki olumlu hareket görünce bu ciddi defoları unutuyor, bu tarz karakterlere daha sert bakmama neden oluyor.

Aynı şekilde Bon Kurei ve Senior Pink için de biraz tepkiliydim. Evet bazı olumlu sahneleri var ama bu insanlar binlerce hatta milyonlarca insanın hayatını mahveden oluşumlarda üst kademede hizmet verip, önemli roller üstlenmiş.
Dün mevzusu geçen mafya dizileri gibi. Adam öldürürüm, kaçırırım, yaralar işkence ederim, silah kaçakçılığı yaparım, haraç alırım, avukatı-hakimi tehdit ederim, kara para aklarım ama çok sadığımdır, mahallemdeki insanları yanıma işe alır aş veririm, bölgemde uyuşturucu sattırmam der gibi. “Zıkkımın pekini yiyin la, raconunuz batsın” denilmemesi insanlar tarafından, beni sinir eder.
 
Bu karakter bana kendini gerçekten sevdirdi şu WCI arkta. Meyvesi de en favori meyvelerimden birisi oldu.
 
En sevdiğim süpernova. Bir yonkounun arkında tek başına sahne aldı, gadasını aldığım. Diğer süpernovalar da artık sıkış tıkış gösterilsin.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık