Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

@hdbfresh Teşekkürler. Bölümü okumak için Viz çevirisinin çıkmasını beklemiştim.

Benjamin 8. prensin yanına adam yerleştirmiş. Görünüşe göre Rihan, 8. prensin nen canavarını öldürecek. Adamın yeteneği bu görev için çok uygun. Hoşuma gitti. Yolculuk başladığından beri 8. prensin nen canavarını gözlemliyor muhtemelen. Eğer 8. prensin nen canavarının yeteneğini tamamen yanlış tahmin ettiyse işi eline yüzüne bulaştırma riski var. Fakat tahminleri bana mantıklı geldi.

3. prensin nen canavarından da bozuk para düşüyor. Onun olayı ne acaba. :/
 
Prenslerin nen canavarlarıyla ilgili bir sürü bilgi edindik. Bisky’nin adamı nen konusunda ikna etmek için normal formuna dönmesi güzeldi. Adamın o formundaki haline aşık olması ise ayrı bir bombaydı. :D
 
Camilla'nın nen canavarının da gücü açıklanmış. Ölümden sonra ortaya çıkan nen hayvanı Koruyucu nen hayvanından ayrı olarak kendi gücüymüş. Zaten görüntü açısından belliydi ama netleşmiş oldu. Koruyucu hayvanın kontrol etme şartları tam olarak açıklanmamış ama muhtemelen o güç sayesinde serbest kalacak Camilla.

13. Prensin Nen hayvanın gücü de savunma anlamında çok güçlü. İçeriden bir suikast olabilir ama bir önceki bölümde mangaka'nın verdiği bilgilere dayanarak 5 avcı cemiyeti üyesinin de prense zarar vermeyeceği kesin. Ya koruyucu nen hayvanı sakinleşip odayı normale döndürür. Ya da birisi önce koruyucu nen hayvanını devreden çıkarır. Koruyucu nen hayvanı gerçek odada.

Bu arada Togashi'ye gelsin : P : ))

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık