Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Kuzan'ın Dondurma Saldırısından Kurtulabilecek Kişiler

Kimler kurtulur?


  • Kullanılan toplam oy
    104
Aokiji'nin meyvesi çok sıkıntı. Dediğin gibi serinlik meyvesi olması asıl olayı. Yani sadece suyu dondurmuyor. Moleküllerin sıcaklığını düşürerek onları hareketsizleştiriyor. Titreşimin donmaması da moleküllere hareket verilmesi ile ilgili. Gaz veya sıvı olanlar özellikle sıkıntı çeker Aokiji karşısında. Ancak elmas gibi sert bir katıyı da dondurabilmiş olması önemli. Öyle ki donduramayacağı bir şey yok gibi görünüyor. Z filminde dağdan akan lavları anında donduruyordu. Filler diye düşünsek bile bu sahne normalde de olabilir. Lavın sıcaklığı 2500 derece miydi neydi (salladım) ama Aokiji karşısında önemi yok. Adam 0 derecelik buz ile dondurmuyor onu. 2500 derece olan sıcaklığını düşürüyor, bir nevi atom içindeki kinetik enerjisini emiyor. Yani 0 derece olan, zaten katı olan bir şeyi de dondurması normal olur. -273'e kadar yolu var ;)
Diyeceklerimi yazmışsın zaten. Ben de mutlak soğuğu bekliyorum, neredeyse zaman bile duruyor.

Crocodile buzun içindeyken tüm vücudunu kuma dönüştürüp buzun içinde eskisine oranla daha az bir alan kaplar ve kuma dönüşmeden önce vücudunun buzun içinde oluşturduğu boşlukta rahatça hareket eder, sonra kumdan kılıca mı mızrağa mı neye dönüşürse artık buzu parçalaması çok zor olmayacaktır.

Ya da aksine sürekli kum üreterek buza içerden basınç uygulayıp da buzu kırabilir yani herhangi bir logia için sıkıntı olmayacaktır buzdan çıkmak büyük ihtimal.
Meyveyi nasıl kullandınla ilgili. Croco kum moleküllerinin sürtüşmesi ile ısı da üretebilir :D Neyse ben eliyle buzu kurutmasını beklerim, sonuçta gösterilen en uç özelliği buydu meyvesinin. Katakuri mesela kendini patlatabilir, grilled mochi miydi ne, h.haki ile kombin yapsa çıkar vs.

Gaz logiası olanların işi zor mu kolay mı bilemiyorum, sonuçta gaz hali yüksek enerjili oluyor ve hacmini ayarlayabiliyorsalar sıkışıp genleşerek patlatabilirler vs :S Moria gölgesi ile yer değişebilir sanırım. Ivankov olayını Oda troller, makyajı çok kalınmış da donmamış falan dead wink ile kurtulur. Brook kurtulabilir mi bilmiyorum, donar ama ölmez, ruhunu falan çıkarıp yeni beden arar kendine. Monet hakkında pek fikrim yok ama Aokiji meyve üstünlüğü ile dondurur herhalde.

Diğerlerini yazmaya gerek yok, kurtulamayacaklarsa bıraksınlar bu işleri. @sensey Sai'yi de ekleseydin keşke, Chinjao'nun tekniğinde ustalaştı kırar o da bu buzu.
 
Kuzan dondurunca gözünü kırpamıyorsun, dondurma mochi ne? Mangada var mı? Kata dezavantajlı jelibon donar ve kırılır.
Jelibon ne alaka kardeşim iki de bir jelibon deyip duruyorsun mochiyle jelibon ne alaka kardeşim ikinci olarak Kuzan dondurur dondurmaz demedim ki katanın yaptığı mochi saldırılarının isimleri gerçek hayattaki mochi çeşitleri ve bunların arasında dondurma mochi de var acaba dondurma mochi ile ilgili bir şey yapar mı diye sordum sadece.
 
Jelibon ne alaka kardeşim iki de bir jelibon deyip duruyorsun mochiyle jelibon ne alaka kardeşim ikinci olarak Kuzan dondurur dondurmaz demedim ki katanın yaptığı mochi saldırılarının isimleri gerçek hayattaki mochi çeşitleri ve bunların arasında dondurma mochi de var acaba dondurma mochi ile ilgili bir şey yapar mı diye sordum sadece.
Jelibon atmıyor mu? Sanki alakasız şey diyorum. Sen sordun bende olmaz dedim, meyvesi müsait değil. Donmuş biri dondurma yaparak nasıl kurtulacak?
 
Tamam atıyor da adam jelibon değil mochi jelibon lastiğimsi bir tatlı mochi hamurumsu ben sadece merak ettim her türlü Mochi çeşidini neden kullanmasın ?
Kullanamaz değil buzun içinde gözünü oynatacak hali yokken yapamaz, yapsa da içeriden bir işe yaramaz. Donunca vücut küçültüp geri büyür logialar misal ama bence donan hiçbir şey yapamıyor.
 
Logiaların hepsini kafadan aldım listeye. Bir de vücutlarından işe yarar bir şeyler salgılayabilenler de kurtulabilir. Kata, Doffy gibi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık