Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Charlotte Linlin

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim.

    Kullanılan: 166 47.8%
  • Sevmem.

    Kullanılan: 181 52.2%

  • Kullanılan toplam oy
    347
E karakteri yazan da Oda zaten. Bu ne lanet yonkou derken de Oda'ya gömüyoruz zaten. Mangaka kimse Hasır Şapkalara saldırmasın diye kadını koruyucu kalkan yaptı resmen. Benim için sıkıntı olmazdı, eğer gemiye indiğinde bir şeyler yapsaydı. Onu da yapmadı. Bir de gemideki ufak hasarı da vurgularcasına çiziyor Sunny'i, Koca Ana yüzünden çok sıkıntılı anlar geçirdik dercesine. Mangaka arc sonu için kurguladığı hikayeye ulaşmak için ara kurguyu aşırı bir şekilde zorladı. Nasıl Smoothie Hasır Şapkalar kurtulsun diye neredeyse hikayeye bile dahil olmayınca ben onu gömüyorsam, Charlotte Linlin'i de gömerim, başka yonkouların ölüsü Marineford'u yıkarken sen bir Jinbei'ye yara bile veremiyorsun diye.
Kısacası "E. Oda effect." :)

Çocukken devlerin kralına tek atak kız çocuğusun sen. Jinbei'yi hamsi tava yapman gerekiyor. Yapamıyorsun. İşte gerçekten bu noktada karaktere kızamıyorum.
 
Katılıyorum şahsen bende Wano'da batıracağını düşünüyorum E.Oda'nın. Beklenti çok büyük. Herkes bi yerlerden Power-Up bekliyor bunun kurgusu var senaryosu var Kaido nasıl inecek Luffy nasıl o seviyeye çıkacak çıkamazsa idam edilemeyen bir adamı nasıl zayıflatacaklar müttefikler yetecek mi Shogun ne seviyede Ryokugyu ne alemde. Hepsini bi arc'a nasıl sığdırıcak sığdırırsada nasıl bu işi iyi bir şekilde başaracak bilemiyorum.
Marineford'u da güzel bir arc olarak algılıyor olma sebebimiz bu zaten. Tüm o karakterler, savaş ortamı vs. Yoksa baktığın zaman o kadar malzemeyi berbat bir şekilde kullanıyor E. Oda.
 
Wano'yu batırmayacak Oda, ondan şüphem yok benim. Wano belki de Oda'nın üzerine en çok düşündüğü arclardan biridir. Japonya'nın temsili olacak ada, aynı zamanda Punk Hazard'da samurayın gösterdiğinden beri bunun altını kuruyor Oda. Kaidou'nun yenilgisi hakkında bir şey denilemez tabi ama Wano One Piece'in en iyi arcı olma potansiyelinde. Tüm Kek'in ikinci yarısı gibi bir hikaye olmayacaktır. Rahat olun.
 
20 yıldır bu şekilde ilerleyen bir seri, bundan sonra değişmez. Üzgünüm :)

Yani bu yüzden artık One Piece'in gelecek arc'larına yönelik böyle çok fazla beklentiye girmenizi tavsiye etmem. Hatta içimden bir ses E. Oda'nın Wano'da çuvallayacağını söylüyor ama hadi bakalım...

Edit: Neden böyle düşünüyorum, çünkü Kaido'nun inmesi için çok lüzumsuzca şeyler yapacak gibi geliyor.
O olmaz işte. Kaido için birkaç etmen ve bidolu müttefik ayarlıyor adam. Şöyle ki; Bonney + Moriah + Momo + Müttefik ve adadakilerin gölgesi. En kötü nesil de orada duruyor. Tek yapması gereken; ada temizlendikten sonra Kaido'nun adaya inmesi. Meyvesini kullanamasın diye Usopp kairosekili mermi vücuduna saplar. Bir şeyler bir şeyler olur işte. Bir karakteri yenmek böylesi bir kadro ile zor olmamalı. Overpower olan meyveler var orada. Moriah meyvesine; gölge alınınca hakiyi de alabilirsin diye bir power up gelirse tamamdır. Yelpaze geniş, Moriah şart bana göre. Kairoseki + Cc'nin oksijeni kesmesi vs vs aklıma gelenler bunlar.

Bm'ye gelecek olursak: Dayanıklılık olarak seride 1. veya Kaido ardından gelen isimdir. Güç desen meyve gücü ile yaptığı işler ortada. Ondan güçlü logiaların, hatta bazı parameciaların meyve farkından kaybedebileceği biri. Kendi dahi bireysel gücüne güveniyor ki; geriye kalan şeyin müttefik olduğuna inanıyor.
 
Ark sonunda bitti. Koca ana hakkındaki düşüncelerim pek değişmedi.Bu kadın muazzam fiziksel güç ve meyvesi sayesinde extra karma güçlere sahip.Oda aslında bize sunu anlatmaya çalıştı.Tamam Luffy şuan ki gücüyle Big Momı kesinlikle yenemez ama gücüyle karizmasını ve itibarını çizebilir demeye getirdi bence ....

Bu aynı Vagabond adlı şaheser mangada (Yoshioka Arcında) Musashinin güçsüzken yoshioka denshichiro ile bir takım olaylar yüzünden karşılasmalarının yarıda kalması ve bir sonraki düello için birbirleriyle sözleşmelerine benziyor.Musashinin o anki gücü ile gerçek düello zamanındaki yetenek ve güç farkı inanılmazdı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık