Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Hajrudin

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 65 65.0%
  • Sevmem

    Kullanılan: 35 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    100
Big Momun dev olmadığını biliyoruz hatta anne-babası gösterildi normal insanlar.Kaidonun haki master olduğu ve dev olması yönde hiçbir bilgi veya ipucu verilmedi.Whitebeard da iri yarı bir adamdı ama dev değildi.
Mesela yani :fool: Sadece Elbaf kralından bir şeyler çıkacak gibi ama Elbaf aşırı güçlü gibi lanse edilmişti galiba. Umarım ömüru yeter mangakanin bitirmeye fazla konu var çok.
 
Adam düşmanını aldatması kadar doğal ne var? Zaten şantaj yapmışlar, neden dürüst olsun ki? Yanar döner kavramına iyi bak istersen? Bütün bir ırkı onur sahibi yaptın geçtin, helal olsun. Tek düze bakmaktan vazgeçin biraz.

Kaç kişinin bana katılmasının ne önemi var, çoğunluk her zaman doğru mu demek?
Hayreddin bir kere Luffy'nin taydasından oldu artık. Üstelik devlerin kralı olmak isteyen ve bu potansiyelde birisi asla senin dediğin gibi birşeye tenezzül etmez. Etse devler bunu sallamaz. Zaten Hayreddin ve Büyük Hasır Şapka Filosu serinin sonlarına doğru bir savaşa girecek bu saatten sonra nereye ayrılıyor, nasıl ihanet ediyor?
 
Çoğunluk tarafından İdeo'dan güçsüz sanılan adam.

Halbuki gerçeğin bununla pek alakası yok, yerde baygın yatan devi uçurmak FEAT falan değildir. Kaldıki Dressrosa'da İMAN GÜCÜYLEN powerup almıştır ve kendi sınırlarını aşıp Machvise'yi indirmiştir.

Machvise kim diye soruyorsanız söyliyim, Doflamingo Family'de Senor Pink ile eş rütbede olan ve Dellinger'in 1 tık üstünde yer alan kişi. Hani şu İdeo'yu peçete sargısı yapan Dellinger'in üstü.

Umarım anlaşılmıştır.
 
Bu adam B. Haki si luffy kadar olsa. Sanji ve zoro'dan bile guclu olur. Boy avantaji bu seride onemli. Luffy bile gear 4 le boyutunu arttirmaya calisiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık