Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. En Kötü Nesil Korsanları

Zoro, en kötü nesil korsanlarından hangilerini yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    155
  • Anket kapatılmış .
Law'a karşı slash saldırılarının pek önemi yok. Yakın mesafede ise yer değiştirme tekniğini takip edemez. Kenbunshokusu yüksek değil.

Kid meyvesi sayesinde kılıç ustalarına karşı çok avantajlı. Zoroyla seviyesi zaten yakınken bi de bu avantajı olduğu için kid'i yenemez.

Luffy gear 4 kullanmıyorken zoro'yla çok yakın seviyede. ama gear 4 açtığında eze eze yener.

Diğerlerini yener zoro. Bence çok açık bi şekilde ortada bu.
___________

Law şuan kid'le beraber en güçlü çaylak. Uyanışsız doflamingo law'ı düşük zorlukta yeniyor. Gear 4 luffy ise uyanışsız doflamingoyu düşük zorlukta yeniyor.
Yani luffy şuan diğer çaylaklardan çok çok büyük bi farkla daha güçlü. Sağ kolunun diğer kaptanları yenebilmesi mantıksız değil bu yüzden. Yani pozisyonu düşük diye yenemez demek çok mantıksız. Kaptanlar birbirlerine denk değil zaten.
___________

Ödüllere bakarsak bile zoro'nun sadece law, kid, luffy üçlüsünden geride olduğu belli zaten.

Bu üçlü dışında sadece apoo'nun ödülü zoro'dan yüksek o da 30 milyoncuk. Zoro 2 yıldır yeni dünyada olsa ödülü 400'den aşağı olmazdı kesin. Sebebi:

Luffy diğerlerinden çok daha güçlü olmasına rağmen ödülü law'a eşit ve kid'le arasında sadece 30 milyon var. Dragon'un torunu olması ve marineford olayına rağmen eşit olmasının sebebi ise 2 yıldır yeni dünyada olmaması.

Yani hem daha güçlü olmasını hem çıkardığı olayları hem de dragon torunu olmasını hesaba katarsak 2 yıldır aktif olsa ödülü şimdikinden daha fazla olacaktı. Aynısı zoro için de geçerli olmalı.
Ayrıca zoro gücünü denizcilere tam göstermedi bile.

Adam hem pozisyondan dolayı daha düşük ödüle sahip, hem 2 yıldır yok hem de gücü daha bilinmiyor. Buna rağmen ödülü bu kadar yüksekse 3'lü dışındaki herkesi orta zorlukta yener.
 
Eichiro oda zoro mu sanji mi sorusuna dolaylı yoldan cevaplıyor soruları.

Sbs de biri alabastada zoro mr.1 yendi sanji ise mr.2 yi yendi bundan yola çıkarsak zoro sanjiden daha mı güçlü oluyor diye sordu.

E.oda baya absürt ve üstü kapalı bir cevap verdi: ne boşalma yarışı mı demek istedin sen ? Dediklerine dikkat et millet yanlış anlayacak diye cevap verdi.

Yabancı forumlar sbs deki üstü kapalı cevapları yorumlaya yorumlaya çözümlüyorlar e.oda cevabında “dick fight” kavramını kullandı bunun hem absürt bir anlamı var birde mecazi anlamda aptal dövüş veya büyük çekişmeli dövüş anlamı var. E.oda bu soruda da sanji vs zoro sorularının gizemini malesef gidermedi sadece az çok denk olduklarını kapalı şekilde söylemeye çalıştı.
Anladım. Fanların zorlaması yani. :) Neyse, merak ettiğim için sormuştum. Siz devam edin.
 
Zoroyu ne eziyorum ne düşük gösteriyorum ama nedense sanji geçince cümlede rahatsız olanlar oluyor.

Bunu yapan zoro fanları değil sanji haterları çünkü bende zoro fanıyım ama böyle bir ayrımcılık yok bende.
 
Oda nerede demiş çetin bir savaş olacağını, kaynak atar mısın?
Oda dedi ki:
D: If Zoro and Sanji had a serious fight, who would win? Zoro beat Mr. 1, so... he's stronger, right...?

O: Whoa! That was surprising... I thought you said "If Zoro and Sanji had a dick fight"...You have to be careful what you say. Someone might hear something totally wrong... Okay, see you next time!!
D: Eğer Zoro ve Sanji ciddi dövüşseydi kim kazanurdı? Zoro Mr. 1'i yendi, yani... o daha güçlü, değil mi?

O: Amanın, bu şaşırtıcıydı... Sandım ki "Eğer Zoro ve Sanji penis savaşı yapsaydı" dedin... Ne dediğine dikkat etmelisin. Duyanlar tamamen yanlış anlayabilir... Gelecek sefere görüşürüz!!
Kaynak
 
Oda taa serinin başında Zoro ve Sanji'yi birbirleriyle rekabete sokmuştu.Bu rekabeti bir anda bitireceğini düşünmeyin.Aynı şekilde ikisininde bu kadar fazla fanı varken sbsde elbette kaçak cevap vericek Oda.Fakat seride Zoro'nun her zaman Sanji'den 1 tık daha güçlü olduğunu,tayfanın en güçlü 2. ismi olduğunu gayet iyi hissettirdi mangaka.2 yıllık aradan sonrada Zoro o 1 tık farkı 2 tıka çıkarmıştır bence.Birinin kimden eğitim aldığı belli diğerinin nerede takıldığı belli.

Zoro>Sanji denklemi benim için nettir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık