Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

1) Law, Luffy ve Kidd Raftael'e birlikte gider ve bu üçlü ittifak BB 'ye karşı beraber mücadele eder.

2) Mihawk yonkou seviyesinde bir güçle karşımıza çıkacak.

3) Luffy, Grand Line'ın girişindeki balinaya sözünü tutacak.

4) Luffy ölecek.
5) Usoop tayfanın 4. en güçlü ismi olacak. Amiral seviyesinde olacak.

6) Zoro, Wano'dan iki yeni kılıçla ayrılacak.
 
Dragon eski Denizci. Hatta belki de bir Amiral.
Bende kesinlikle eski bir denizci çıkacağını düşünüyorum. Keza Garp'ın da bir denizci olması bunun büyük bir göstergesi. Denizcilerin karanlık yüzünü görüp devrimci olmuş olabilir. Akainu - Dragon ilişkiside kanıtlanmış olur.
 
@pilavüstükuru
Dördüncüye katılıyorum. Sonra, tayfa Roger ın tayfa misali dağılacak.
ID de baya bi ömrü de gitmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Chopper'ın hayali Luffy ölmesin diye her şeyi tedavi edebilen ilaç. Birde Law var müttefik. Yani en iyi 2 Dr. cepte hatta Crocus'u da sayabiliriz. D.nin iradesi bu sefer eşşeği sağlam kazığa bağladı, Roger'da olanın aynısı olmaz yani.
 
Akainu'nun korsan geçmişi bir kaç Yonkuo seviyesindeki adam ile çakışmış.

1.İdam için getirilen Kaido'ya giyotinler işlemediği için yetenekli, güçlü ve şeytan meyveli denizcileri kullanan Hükümet; Akainu'ya görev verdi.Kaido'yu öldür.Deniztaşı kelepçeli Kaido'ya en iyi saldırılarıyla vuran Akainu; ancak karnındaki yarayı yapabildi.

2.Koca bir ülke olan Elbaf'ın Denizci olan çok az üyesi olduğundan yakınan Hükümet; Akainu'nun da içinde bulunduğu bir Yıkım Çağrısı görevi verir.Dragon'un haberdar olup engellemesinin ardından iki taraf da ağır hasar alır.Eski Devrimci Komutanlarından birkaçı görev esnasında ölürken, Denizci ve Hükümetin yüksek dereceli birkaç adamı da orada ölür.Hazırlıksız yakalandıkları bu darbeye kızan Akainu ile Dragon arasında küçük bir savaş çıkar ve Akainu'nun yenilgisi ile sonuçlanır.

☆Final Savaşı gelince Filo Amirali olan Akainu ile ittifak yapmayı kendine yediremeyen Kaido, Wano'da yenildiği, eski kuşağı andıran, Wb'den sonra rakip olarak gördüğü birinin safında yer alır.Karakteri aslında eğlencelidir ve süpriz olmayacağı üzre geçmişi acılarla doludur.(Kenpachi)

☆Final Savaşı sırasında; Ace'in intikamı için Luffy'nin karşısına çıkan Akainu'nun saldırısı durdurulur.Meyveyi tanıyıp öfkelenen Akainu; öfkesini Sabo'ya yöneltir ve savaşları başlar.
Savaş esnasında her şeyini ortaya döken Sabo yerdedir.
S:Luffy, Ace üzgünüm.
Son darbeyi vuracak Akainu'nun kolunu havada durduran isim Dragon'dur.
Dragon ve Akainu'nun savaşı başlar.
 
Chopper'ın hayali Luffy ölmesin diye her şeyi tedavi edebilen ilaç. Birde Law var müttefik. Yani en iyi 2 Dr. cepte hatta Crocus'u da sayabiliriz. D.nin iradesi bu sefer eşşeği sağlam kazığa bağladı, Roger'da olanın aynısı olmaz yani.
Maşallah doktorlara bak :D chopper hayalini gerçekleştirir ama luffy den giden ömür bir hastalık değil ki iyileşsin. Law nihai tekniğini luffy üzerinde kullanırsa işler değişir tabi. Ama luffy ye yakışmaz ölümsüzlük. O tekniği başka birinde kullanır bence..
 
Kaido CP-9'da ki Kumadori gibi intihar etmeden önce kendisini hakiyle kaplıyor. Kumadori kendisini öldürmek üzereyken tekkai açardı. Kaido benzer şekilde hakiyle kendisini koruyor.
 
-Luffy ve beraberindeki filosu( wb nin filosundan daha büyük bir filo olur ve daha güçlü)dünya hükümetini uzun süren bir savaştan sonra yener bu savaşta luffy vs akaiunu,zoro vs issho,sanji vs kizaru izleriz üçü de galip gelir bu savaşa kadar üçüde çok büyük power up lar alıp gerçektn monster trio olmuştur.Savaştan sonra dünyadaki düzenin bozulmaması için yozlaşmamış askeri yoketmez dünya hükümeti gerçekten adaletli yeni amiralleriyle devam eder .
-Sonraki ve son hedef teach olur.Bu noktaya gelene kadar seride izlediğimiz karakterlerin hepsi ikiye bölünür bir kısmı luffy tarafında bir kısmı teach tarafında çok ama çok uzun bir arc izleriz tek bir noktada olmaz bu savaş tüm dünyaya yayılır farklı zamanlarda farklı mekanlarda iki tarafta çok büyük kayıplar verir.Birçok ana karakter bu savaşta ölür.Teach öldürülür luffy one piece i bulur.
-One piece büyük ihtimalle soyut birşeydir sosyal içerikli bir mesaj falan olur işte.
Çok uzun ileriye yönelik bir şey oldu ama bunlar aklıma geliyor yakın zamanlı çoğu şey bariz zaten seride artık sürprizlere çok yer yok herşey öngörülebilir şekilde ilerliyor.

Bonus:Shanks haricinde diğer üç yonkou yu luffy indirir tabi bundan önce shanks ı diğer yonkou lardan biri yada ikisi(kaido-bb) birleşip indirir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık