Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dragon Ball Super Anime Tartışma

Goku büyük ihtimal yapacabileceğinin en iyisini yaptı sınırlarını zorladı, fiziksel olarak da çok yıprandı, bu saatten sonra gokuya ne kadar ki verilirse verilsin bir senzunun yerini tutmaz bence.. senzu yada mola verilmezse :D goku bu kalan 17 dakka da bitkin vücudunu toplayıp daha dinç olan jirene karşı ne yapabilir (üstelik jirende ne fiziksel yorgunluk belirtisi ne de gücünü tam gördük, daha fazlası gücü var büyük ihtimal) hiç bir fikrim yok büyük ihtimal elenecek gibi duruyor. Asıl olay gohanda olabilir hiç gösterilmiyor nerdeyse, ondan birşeyler bekliyorum. gohanın potansiyelinin çok fazla oldugunu hep biliyorduk acaba bu kefla olayında ki gibi gohanda da aşırı bir güçlenme söz konusu olabilir mi diye merak etmiyor değilim. vegeta'nın potansiyelinin ise hep gokunun bir tık altında düşündüğüm için açıkcası vegeta dan tek beklentim goku ile potara birleşimi yapıp jirene rakip olabilmeleri, bu iki ihtimal dışında jireni yenebilecek bir şey yok gibi.

Sonuç:

Ya goku vegeta ile birleşir . Ya da gohanda kefla olayı gibi absürd bir güç artışı olur
 
Jiren turnuvayi kazanacak çok büyük bir ihtimal. Ultra instinct vegito dışında jireni yenebilecek bir güç olduğunu sanmıyorum.
 
Sevmediğim kim varsa gitti hayırlı olsun.:alkis:

Jiren'in karşısında 1 vs 3+1 olarak belki durulabilir. Vegeta-Frieza-Goku dövüşürken 17 de savunmalarını yapar bugünkü gibi ama teke gitmemesi lazım. Ben Gohandan da bir şeyler bekliyorum Jiren konusunda. Belki gücüyle belki aklıyla falan bir yol bulur.

Vegeta'nın aşırı içgüdü denemesi güzeldi :D
 
Kesinlikle turnuva bitmeden birşeyler olacak. Çünkü goku şuan tamamen tükenmiş durumda, turnuva bitimine 15 dakika var. Senzuda yasak yani gokunun recovery olma ihtimali yok. Jiren gibi bir canavar ise tam gücünde şuan enerjisi tam. Aynı buu sagadaki turnuva da olduğu gibi bu turnuva yarın kalacak gibi hissediyorum ve yeni bı olay döngüsü başlayacak. Yada tükenmiş golü olayını şöyle.halledebilirler. vegeta ultra instinct e başarısız oldu. Çünkü goku gibi savunmaya yoğunlaştı. Büyük ihtimal ultra instinct kişiden kişiye değişen bir guc. Yani aynı anda hem atak hem savunmada usta olamiyorsn. Yani goku savunma olarak bu güce hakim olucak, vegeta ise ultra instinctin atak yönünde usta olacak. İkisi vegitoyu olusturdugunda beerusun bile yapamadığını basarıp ultra instinctte tam usta olup jirenle kapışacaklar. Yani ultra instinctte ustalasmanin tek yolu vegitoyu oluşturmak bence.
 
Frieza'nın etkisi oldukça güzeldi bu bölüm. Her ne kadar sonunda kendi çıkarlarını takip edecek olsa da bir ışık gördüm nedense reyiz de. Bunun dışında Vegeta bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum, her ne kadar düşündüğümüz etkiyi yaratmayacak olsa da.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık