Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marvel mı DC mi?

Size Hitap eden hangi Evren


  • Kullanılan toplam oy
    195
Benim için x-men vs batman olay.Joker hatrına Dcye verdim.Dc biraz daha seinene kayar iken marvel daha bi shounen kalıyor.Seinen candır.
Aynen öyle Ben de hep bunu diyordum kendi kendime dc seinen olsa marvel shounen olur diye tek böyle düşünen be değilmişim En azından. Marvel da seinen den sayılacak sadece 4 5 tane seri vardır sanırım punisher solo wolverine serileri falan
 
Marvel studio'ları DC'ye göre daha kaliteli işler çıkarıyor. Bu da marvel evrenini biraz daha cazip hale getiriyor. DC'nin batman ve supermanı dışında gerisi fos gibi.
 
Marvelin ilgi çeken 2 şeyi var spiderman ve x-man. Dcde sadece batman var.
Batman tokatlar
Watchmende külttür fakat o tek bir event.
 
DC Vertigo'nun Çizgi roman olarak Lucifer ve Sandman serisi Batman ve Superman'e bin çeker
Batman ve süpermanın kitlesi çok fazla ama diğer karakterlerini de öne çıkaracak hamleler yapsalar çok iyi olur. Dediğin çizgi romanlar da iyi bir şekilde uyarlanırsa efsane olur. Şimdi tekrar baktım da vasat diyebileceğim marvel yapımları da bir hayli var. Ama adamlar daha fazla çalışıyor bir gerçek. DC'nin lucifer diye bir dizisi var tam bir hayal kırıklılığı, ama crypton güzel gidiyor kaliteli baya. Marvelde de şu aralar severek izledigim "legion" var. Aslında aralarında o kadar da fark yok ama marvel daha fazla çaba sarfediyor gibi.
 
Fazla çizgi roman okumam, ama ben Batman the killing joke kadar güzel bir şey ne okudum ne izledim arkadaş. Örümcek Adam ise tam bir insan. Hani marvel hakkında bir görüş var ya karakterler biz gibi geçim sıkıntısı, aşk acısı filan çekiyorlar diye. İşte onun en babası Spider-Man. Batman ile ikisi en sevdiğim karakterler.

Bir yanda Spiderman bir yanda Batman. Ama şimdi Avengers ve Deadpool var ama diğer yanda da Joker ve Alan Moore var arkadaş. Kafa gitti bende.

Birde yeri mi değil mi umursamadan şunu söyleyeceğim. Direk Marvel demememin sevebi şu marvel çocuksuluğu. Avengers: Infınity War'da iğrendirdiler resmen.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık