Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 358 82.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 77 17.7%

  • Kullanılan toplam oy
    435
Çağı geçmiş bi adet moruk daha. :artiz:
Yaşlılar OP ta hiç bir zaman iş yapmıyacak, boşuna umutlanmayın.
Gençken neler yapmıştır be.
 
Karakter hakkında düşünmek için ortada biraz karakterin olmasi lazım, Garp denilen mahluk ise karaktersizdir. Oksijen israfıdır, varlığı boşunadır.
 
Garp karaktersiz bir adamdır. Ailesin de herkes denizcilere karşıdır ama beyefendi bunu sorgulamaz. Hadi karşı olmasın ama gidip de Fuji gibi denizcileri düzeltmeye de kalkmaz, ne derlerse yapar yalaka.
Kendine emanet eden çocuğu tam anlamı ile koruyamamıştır, hadi diyelim yine bir şeyler yapmaya çalıştı ama Saka torunu Luffy'e de saldırırken artık sokarım lan denizcilere deyip, karşı tarafa geçmesi gereken yerde karaktersizlik yapıp, Sengoku karaktersizine beni tut demiştir ezik. Torununu ve kendine emanet edilen çocuğu adının hakkını veren BABALIK korumuştur ve canını feda etmiştir. Bu karaktersiz moruk hala daha emekli olmamış adeta bir hükümet köpeği olarak işini devam ettirmektedir.
Oh be uzun uzun zehir attım yine, karaktersiz Garp.
 
En güçlü soydan biridir ama nedense biri denizci biri devrimci, biri korsan nerdeyse her yere ihalelere fesat karıştırarak konum ve mevki sahibi olmuşlardır bu yüzden bir tanesi de kutsallar,minkler,cüceler,devler vs den olursa şaşırtmayacaktır.

Garp en güçlü denizcilerden birisi olmasına rağmen ace gibi emaneti koruyamamış,ace öldükten sonra atar gider yapmıştır,hatta nerdeyse orada luffy'i bile öldüreceklerken bir budayı bile geçememiştir bu nasıl yaman çelişkidir oda.

Adam olsa hem ace'i hemde luffy'i nerede olursa ne mevkisi olursa olsun korumalıydı,emanete hıyanet etmemeliydi.

Ama en azından cobe bifteği gibi ilerde denizcilerin en başı olacak herifi yetiştirmiştir ve belki de bu yaptığı en iyi şeydir çünkü bu herifçioğlu aka maka dememiş doğrular adalet için ölmeyi bile göze almıştır o yüzden kobe>garp tır herşey güç kuvvet değil yani.

Ama iyi gülle atar,iyi kafa yamultur,iyi burun karıştırır filan ayrı konu :D
 
Denizciler ile berbaber suçlunun en alası olmasına rağmen, Ace'e suçlu falan demesi hep komiğime gitmiştir. :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık