Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Edward Newgate

Kaido Vs WB


  • Kullanılan toplam oy
    376
Yenilgi meselesi o kadar önemli değil ki. WB doğduğu gibi yonkou gücünde miydi? Bu adamın karşısına ondan güçlü biri çıksa yenilirdi.

Wb'ye bu kadar oy çıkması da forumun duygusallığını gösteriyor. :/
Yenilgi meselesi önemli olmalı ki, o kadar güçlü bir tanıtım yapılırken yanına ne kadar yenildiğini not düşmüşler. Manga'da pek çok kişi tanıtıldı ama böyle yenilgi olayına hiç girilmemişti.

Kaido'nun gücü daha ortada yok, neler yaptığını yada yapabileceğini görmedik buna rağmen yani hakkında pek bişey bilmememize rağmen Kaido demen duygusallığını gösteriyor :gamyon:
 
Genç beyazsakal olsa tamam da Marineford'taki Beyazsakalın kaidouyu yenebileceğini iddia etmek fanlıktır. Adam doğru dürüst haki bile kullanamıyordu.
 
Daha Kaido ile ilgili hiçbir fikrimiz yok, erken açılan bir anket olmuş. Kaido en güçlü, başka ne var elde? Wb teke tekte kimseye acımaz diyebilirim. Yavaş olması teke tek vs de sıkıntı olmaz, o deprem meyvesi ile yerinden kıpırdamadan vs atabilir. Kaido ise bilinmezlik. Yorumsuz bir vs. Wb hastalanır açık verir diyemeyiz, etrafta evlatları yok ve duygusal olmayacaktır. Kendini bilerek vs atacaktır. MF Wb'yi değerlendirmek yanlış olur.
 
Kaido'nun '' WB ölmeyi nasıl becerdin? '' lafı ile WB'nin nasıl daha üstün görüldüğünü açıklayabilir misiniz?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık