Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Edward Newgate

Kaido Vs WB


  • Kullanılan toplam oy
    376
Yenilmiş mi ? Birinde kesinlik yok diğeri 7 defa yenilmiş :artiz:

Artı yenilgiler o kadar önemsizse neden yazmışlar oraya acaba ?
Yenilgi meselesi o kadar önemli değil ki. WB doğduğu gibi yonkou gücünde miydi? Bu adamın karşısına ondan güçlü biri çıksa yenilirdi.

Wb'ye bu kadar oy çıkması da forumun duygusallığını gösteriyor. :/
 
Arabayı ehliyet kullanır mantığıyla yaklaşanlar Babalık alır diyebilir. Fakat ünvan dövüş kazandırmıyor. Ortada bir gerçek var ve bu gerçek de Wb'nin uzun soluklu savaşlara dayanamayacağı. Karşısında Kaido gibi şu an tüm yonkouların 1 adım önünde olan biri var ve bu adam dayanıklılık kavramına Wb ile birlikte yeni bir boyut kazandırabilecek bir azman. Sakazuki'nin bile Wb'den yediği yumruklar sonrası tekrar ayağa kalkabildiğini düşünecek olursanız Kaido'nun dayanıklılığı nedeniyle Wb ile uzun süre dövüşebileceği sonucuna varırsınız zaten. Bu mantıkla dövüşte geçen her dakika Kaido lehine işleyecektir ve Kaido illa ki Wb'nin hastalığını gün yüzüne çıkaracak kadar zorlayacaktır kendisini.

Bakın. Kaido şu anki yonkoulardan da üstün olarak tanıtıldı. Bu yarma Wb'yi gençliğinde bile zorlayacak ona rakip olacak çapta biri. O yüzden Marineford'daki Wb'ye %1 şans vermiyorum. Kaido net alır.

Edit: Önceki yorumları yeni okudum. Şunu da ekliyim. Luffy'nin yenilgilerini ve kurtarılma sayısını toplarsak aşağı yukarı Kaido'nun idam edilme sayısına denk gelir. Burada her zamanki gibi biraz da karakter analizi yapmak gerek. Kaido, beyninde tahta elementine rastlanmayan ileri düzeyde bir manyak olduğu için alayına gider modda, yeneceği ya da yenileceği herkese dalmış olabilir. Ee ana karakter gibi bal bal meyvesi de yemediği için yenilmiş ya da yakalanmış olabilir. Buradan yola çıkarak bir çıkarım yapmak sağlıksız olur.
 
Son düzenleme:
kaido'nun gücünü saldırılarını tam bilmiyoruz, daha sonra fikrim değişebilir haliyle ama sanmıyorumki babalığı devirebilsin, aynısı wb'nin yaşlı ve hasta hali içinde geçerli, şimdilik yenişemezler diyorum
 
WB için dünyanın en güçlü adamı yazıldığında zaten hasta ve yaşlı idi. En güçlü olan illa yenecek diye bir şey yok. Ama bir ankette oyu ona atmak daha doğru bir tercih olur sanırsam.
 
Hani ben bile ölürüm belki ama babalık sen nasıl öldün ölecek gibi değildin vurdun mu boğayı devirirdin diyor Kaido. :D Düşünün artık olayı. :)


Wb kaidoyu komaya sokar yerden kaldırır tekrar döver.Buna öldürene kadar devam eder.Baktı ölmüyor yaşamla ölüm arasında bitkisel hayata girecek şekilde bırakır.Kaido haftalar sonra uyandığı zaman ölüp cennete gittiğini zanneder.




Herkesi luffy sandın galiba. :D Wb bir kere yenilmiştir o da Roger yenilgisidir.Veletlik dönemlerini saymazsak sırtından yara almayan adam kime yenilecek.Adam gerçek efsane gururu ve egosu var.Bunu bir tek Roger bozmuş onu anıyor.
Veletlik dönemleri değil çaylaklık dönemlerinden bahsediyoruz. Ama doğru diyorsun bu adamlar hiçbir zaman kendilerinden çok üst ligte olanlar ile karşılaşmamıştırlar hep işleri yolunda gitmiştir.

@RedTeroR

Vallaha hocam yenilgisinden bahsedilmesinin sebebi tek başına Yonkou'ya ve Marine'e dalıp yenildiği halde öldürülememesinden bahsedilmesi amacıyla olduğunu düşünüyorum. Adam övmek için bahsediyor. Yani o yenilgileri de deli doluluğundan dolayı almış. Tek saldırıyor bu adam.

Shanks'i tanıttığı sıra yenilgilerinden bahsetmemişti. Ama Shanks Luffy için yaptığı konuşmalarda yenilgiyi de zaferi de biliyorsun gibisinden konuşuyordu. Sanki kendinden örnek verir gibi. Ben bütün karakterlerinde yolculukları sırasında yenilgi aldığını düşünüyorum. Ama diyorsanız denizde karşılarına kendilerinden güçlü kimse çıkmadı onlar başından beri bu seviyedeydiler ona da bir şey diyemem.:D
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık