Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 865: Hey, Anne!

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapakta Nami'nin sağındaki köpekbalığının gözünün yanında yara var ve ağlıyor. Jinbei ile benzettim. Jinbei'nin de gözünde yara izi var.
Doğrudur ama Luffy nın keyfi yerinde. O ağlama başka bir şeye işaret edebilir balıkadam adası gerçekten yıkılabilir. Ağzında sal parçası var. Bu yıkımı işaret eder. Ama balikadamlarin yeni bir yere kavuşacağını umuyorum.
 
Son düzenleme:
Her zaman bakma fırsatım olmuyor. Arada arada biriktirip biriktirip okuyorum. Tek tek okusam dayanılmaz olur. Genel bir yorum yapacağım son bölümlerle ilgili. Katakuri gibi karakterlerin seriye daha çok gelmesi gerekiyor. Çünkü az biraz ciddiyet gerek. Başlı başına troll bir arc. Big Mom'un zayıflaıklarını saymaya gerek yok herhalde. Şu arcın gidişatını şöyle ciddi bir karakterle az da olsa kurtarıyor Oda. Şaklabanlıkların yanına böyle güzel yedirmesi hoş tabi. Ama Allasen böyle Yonko mu olur. Madem böyle Yonko yaptın niye bu kadar pohpohladın bunları gözümüzde büyüttürdün. Katakuri Yonko olsaymış daha iyiymiş. Vasıfsız çocuklarından bahsetmeyeceğim bile. Neyse bitiyor da kurtuluyoruz Mom düşcekse düşsün olayı bağlasın yeter Wano'ya mı nereye gidilcekse gidilsin artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık