Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863: Mükemmel Centilmen

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 175 87.9%
  • Orta

    Kullanılan: 20 10.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi şöyle bir durum var. Gelecekte olmicak bişeyde kendi yaptığı birşeyi görürse iş paradoksa gider. Şöyle söylim. Farzedelim ki önce geleceği gördü. Peder vuramayacağı gelecek. Sonra kendi sıktı vuramadı. Peki kendi sıkıp vuramadığını niye göremedi deriz. Peki kendi sıkıp vuramadığınıda gördü ve nasıl olsa vuramayacağım deyip hiç hareket bile etmedi. Sonra hareket etmeyeceğini görmeli ki neden hareket etmediğini anlasın denilir. Böylece paradoksa gidersin. Çünkü sen aynı anda 2 geleceği görmeye çalışıyorsun. Bu paradoks yaratacağından olmaz. 1 anda 1 gelecek görebilirsin geleceğin geleceği görülmez. Bundan kaynaklı pederin vuramayacağını gördü bu 1 gelecekti bitti. Eğer kendisi atış yaparken geleceği görmeyi deneseydi. O zaman yine 1 gelecek görecekti oda vuramadığı olacaktı onu görmüş olurdu. Lakin 1 gelecek görüp o gerçekleşmeden anında hamle yapması gerektiği için o anda kendi hamlesinin geleceğine bakamaz.
+9999999
Sonunda adam akıllı bir Katakuri yorumu.
 
Flood olacak ama bir sorum var. Bu bölümle birlikte logiaların elementlerine haki eklemesi tartışması alevlendi forumda. Bana logiaların bu şekilde haki kullanması mantıklı geliyor ve ben de bu fikri destekliyorum aksi açıklanana kadar. Ancak bu sefer aklıma Marineforddan bir sahne geliyor bu da mantıksız oluyor yani. Kizarunun Marcoya ışın saldırısı. Üç amiralden birisi, serinin en güçlü elemanlarından birisi Marcoya ışınıyla saldırırken neden bu saldırıya haki eklemez? Bunun için Oda daha hakiyi tam oturtmamıştı mı diyeceğiz? Yoksa Katakuri o kadar sağlam ki hem gözlem hem de silahlanma hakisinde üst mertebede mi diyeceğiz? Mesela Ace Karasakal ile dövüşürken ateşi haki ile adama işlettiği söyleniyor. Aynısını Kizaru niye yapamıyor? Ya da haki olması için bedene bağlı olması gerekiyor mu diyeceğiz, Katakuri bacağını uzatıyor sonuçta. Böyle dersek de Kizarunun meyvesi dezavantajlı olacak diğer logialara karşı, adamın vücudunu uzatmalı bir saldırısı yok, ışın akını atıyor, hızlı bir şekilde hareket edip kendi vücudunda silahlanma hakisiyle saldırı yapıyor. Meyvesi de görüntü olarak öyle bir görüntü vermiyor, lav, bataklık, kum gibi meyvelerin aksine.
Mangakanın Marinefordda serinin en sağlam adamlarını gösterirken hakiyi tam oturtamamış olması, savaşı güzel verememesi yüzünden hep bir dengesizlik var bu One Piece'de. Çünkü bu seri gibi gittikçe seviyenin yükseldiği bir seride, ne zaman biriyle karşılaşsak onu en güçlü tayfa olarak bize Marinefordda gösterilen tayfa üyeleri ve Beyazsakalla veya denizcilerin en güçlü üyeleri olan amirallerle karşılaştırıyoruz ve hep bir yerde tıkanıyoruz.
 
Bence şu anda bir pişmanlık var yaptıklarından içten içe ancak kendine dahi itiraf edemedeği için hala kötü adam kılığında.
Bu kötü adamın tayfaya gelmesi zor. Çirkin yani ayak uyduramaz gırgır yapamaz tayfayada absürt durur.
Aynen Franky nasil kendisine sapik denilmesine bayiliyorsa, Ceasar da kotu olarak anilmaya bayiliyor bence.

Bir kac bolum once kotu olarak gorunmek icin kendisini nasil yirttigini gosteren kareler vardi.
Gönlün gelmesinden yana herhalde senin?
Seri 20. yılına dayanmış, muhtemelen bi 10 senesi daha var. Sen 30 yıl boyunca bir hikayeyi ilerletsen sonunda ana karakteri amacına ulaştırmaz mıydın? Seri bu kadar uzunken Oda ne yaparsa yapsın kimse şüphe duymazdı Luffy'nin KK olacağından.
Okuyucuyu çeken belirsizliktir.Bu da Oda'nın zaafı
 
Katakuri'nin yeteneği bayağı tehlikeli aslında.

Yapıştır rakibi sabitle jelibonla kafasına sık.
 
Biliyorum içinizde küfredenler olacak ama bu Katakuri çok güçlü gençler. Sahneyi detaylı incelediğin zaman, Katakuri o bacağı taa Mom'ın yanından sallıyor Luffy'e. Ve meyvesi sayesinde ahtapot gibi uzanıyor uzvu Luffy'e. İşin ilginç tarafı o mesafede, gayet rahat bir şekilde salladığı bacağı, o kadar dolambaçlı bir yol çizmesine rağmen Luffy karşı koyamıyor. Son anda fark ediyor lakin kaçamıyor. Üstüne kırbaç etkisi yaratıp, Luffy'den kan alıyor. Burası sadece Katakuri'nin ne kadar dehşet hız ve fiziksel gücü olduğunu vurguluyor. Meyvesinin bir de bataklık gibi kişiyi hapsetme olayı var. Darbeyi yediği yetmezmiş gibi, rakibi meyvesi sayesinde savunmasız bırakıyor. Ve bunu tekrardan belirtiyorum, bunları gayet rahat bir duruşta ve pozisyonda ve de arasında mesafe varken yapıyor. O sahnede meyvesine haki eklemediyse bu çok daha tehlikeli hale getiriyor aslında.
 
beyler rüyamda Kaido vs. Luffy+Zoro gördüm. yumruklaşıyorlarken zemin çatladı. luffy Kaido'nun ayaklarını yukarı kaldırıp kafaüstü yere çakılması için uğraşıyorken... Zorro bir ShiShi Son son yaptı. sırttan kesik attı. ama çaprazından kesti. kendi yarası gibi. kaido tam boyun üstü çaKILDI AMA YİNE DE ölmedi :D,sonra ayağa kalktı ve luffy yi boynyndan tuttu. Senin öldürebileceğinden ümitliydim dedi.tam boynunu sıkacak uyandım. :)
Keşke sıkıverseymiş imüğünü de öyle uyanaymışın :D

Olası bir senaryo görmüşsün. Bakalım rüyalar gerçek olacak mı ? :)
 
Katakuri'nin yeteneği bayağı tehlikeli aslında.

Yapıştır rakibi sabitle jelibonla kafasına sık.
Ben mutlak bir güç olduğunu sanmıyorum. Nasıl ki Luffy g4 e geçince Mingo'nun tellerini kırıyor. Aynı şekilde yeterince gücü olan bir savaşçı Katakuri'nin yeteneğinden kurtulabilir.
 
Ben mutlak bir güç olduğunu sanmıyorum. Nasıl ki Luffy g4 e geçince Mingo'nun tellerini kırıyor. Aynı şekilde yeterince gücü olan bir savaşçı Katakuri'nin yeteneğinden kurtulabilir.
Luffynin g4 mod amiral yalnız.
Bi zahmet ipliklerden kurtulsun birde Jozu var kurtulamayan. Yani o telleri küçümseme.
amiral ayarı adamların(tabii Luffy'nin ki belli bir süre bu güç klasmanı) kurtulması tekniği zayıf yapmaz.
Hem Doffy hem kata abimiz için, ki kata abimiz farklı şekilde öper karşısındaki düşmanı
 
Luffynin g4 mod amiral yalnız.
Bi zahmet ipliklerden kurtulsun birde Jozu var kurtulamayan. Yani o telleri küçümseme.
amiral ayarı adamların(tabii Luffy'nin ki belli bir süre bu güç klasmanı) kurtulması tekniği zayıf yapmaz.
Hem Doffy hem kata abimiz için, ki kata abimiz farklı şekilde öper karşısındaki düşmanı
ben de G4 ün Amiral ayarı olduğunu düşünüyorum. Ama G3'e verdiği handikap 2 yıl sonra gittiyse G4'ün handikapının gitmesi için kaç yıl gerek acaba. Doffy'yi ancak amiral ayarı öyle uçurabilir. Şimdi Craker mevzusu açılacak ama sınırsız askerden ona ulaşmak çok zor olur. One piece'deki hiç bir meyveye benzemeyen özel bir meyve. Bana göre uyanış açmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık