Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jinbe vs. Donquixote Doflomingo

Jinbei Doflomingo Karşısında Ne Duruma Düşer ?


  • Kullanılan toplam oy
    217
Jinbei gitsin de bir Hordy i yensin ilk millet havadan uçuyor anca Jinbei nin hayatı beleş oraya yerleş yemin ediyorum. Mf dur yok Akainu saldırını bloklamasıdır. Fasa fiso orada Zoroda olsa bloklar Sanji de belki Brook bile Allsen yapmayın. O zaman orayı baz alıyorsanız Buggy sama milletten güçlü :( onu geçtim. Mingo yu da geçtiniz Jacktir işte Crakerdir diyorsunuz. Ulan bu adam niye gidip de Crakerle dövüşmemiş ya Bege kadarda mı yok plan yapacak ya da strateji yapacak bırakın ya Bege bile on kat daha delikanlı Jinbei sığınmacı bir tip.
Oha abartma Daisuki-chan. :(
Nasıl yorumlar bunlar sen böyle değildin. Gyj bebesi mi etkiliyor seni. Akainuyu Brook bloklar ne demek. :( Bu mesajını yazılmamış kabul ediyorum. :(

Ayrıca anket şıkları ne dandik yenebilir falan Dof alırda ne zorlukta alır diye anket mi açılır kardeşim forum iyice acayipleşti. Bir vs anketi niye açılır yakın güçteki adamların seviyesini görmek forumun fikrini almak için. Madem yakın güçte olduğunu düşünmüyorsun niye açıyorsun anketi. Saçma sapan iş.
 
@Densetsu no Samurai Gerçekten yazmaya üşeniyorum. Farklı görüşlerimiz var bu konuda. Bakalım, umarım Jinbei beklediğin kadar güçlü biri çıkar. Ben öyle bir kalibrede olmadığını düşünüyorum bu adamın. Hatta bana kalırsa ölecek bu adam, bu arc olmasa gelecek arc.
 
Zaten öyle olması lazım. Her halta Mingo vs anketi açılıyor. Jinbei zaten Mingo dan güçlü delikanlı falan iki güne hakileri çıkar işte açsınlar Jack vs sini ... Foruma Mingo niye bu kadar dokanıyor onu anlamış değilim iki gün once bu adam Sanji ile vs atıyordu. Hoş Sanjiden bile güçsüzdür. Son sayıdan anlaďığım kadarıyla. Anca çay döksün Kataya :D
Bu konuyu bi arkadaş doff jinbeiden 3 kat daha güçlüdür dedi diye açtım forumun genel görüşünü merak ettiğimden.
 
Doffy, Law'a parazit saldırısını hiç kullanmadı, Luffy de ise kısmen başarılı oldu. Crocodile'ın sadece ismi var Mf'de atarlandığı hangi karakteri yenebilecek güçte sence? Mihawk, Mf savaşında hiç de kötü yansıtılmadı. Yazını özetlemem gerekirse "İyi not alınca ben aldım, kötü not alınca hoca verdi" söyleyişi gibi olmuş, Doffy'nin yapmadığı şeyleri yapamamış gibi yazmışsın ama yaptığı şeyi yazarken gücünü göstermek için demişsin gibi...

"Ben artistlik patinajlara prim veren biri değilim." demişsin ama gayette veriyorsun bence. Fujitora kafesi yok etmeyi denemedi mi meteoruyla? Yok edebileceğini düşündüren şey ne amiral olması mı? Eğer sırf amiral diye kafesi yok eder diyorsan senin deyiminle patinaja pirim veriyorsun demektir.

Doffy'nin G4'e Luffy'nin pili bitene kadar dayanması karşılık vermek değil de ne? Bu adam 1e1'de Luffy'i yenmedi mi? Luffy'i alıp götürmeseler kazanmıştı. Jinbei sence G4'e ne kadar dayanabillir? 10 dakika durabilir mi karşısında?

Hiyerarşiyi tekrar hatırlatmak isterim. Doffy Luffy'i küçük gören birisidir. Jinbei ise Luffy'nin gücünü kabul edip emrine giren birisidir. Klasmanları bana göre farklıdır. Crocodile ise kenarda kumdan kale yapsın :D
Bazı kısımları yanlış anlamışsın.

Ben Croco'nun atarlandığı herkesi yenebileceğini söylemiyorum. Mangaka itibarını geri vericem diye abarttı zaten bu atar-gider olayını. Beyazsakal'a kadar yürüdü adam yahu! :D Sen atardan yola çıkarak gerçek Croco Mf'deki Croco'ydu diyemeyiz demeye getiriyorsun sanırım. Sadece atarla kalsaydı haklıydın. Ama Arabasta'daki aynı Croco da değildi.. En basitinden Mingo'yla kısa süreli sürtüşmesi, denklermiş gibi lanse ettirilmesi, Jozu'dan omuz yiyip bilincini kaybetmemesi vs. Bunları Arabasta'daki Croco'nun üstüne koy, emanet gibi durur. Mf'de daha güçlü olarak yansıtıldı Croco. Bu bir gerçek. Öyle de olması gerekiyordu. Yeni dünya standartlarına çıkmasa herkes çaylak Luffy'ye yenilen Croco'nun yeni dünyada ne halt yediğini sorgulardı çünkü. Geçelim..

Fujitora meyvesini yeni yemiş biri. Dolayısıyla meyvesinin neler yapabileceğini daha tam anlamı ile bilmiyor. Bir meteor gönderdi ve kafesi yıkamadı, kıramadı demek pek de adil değil. Kafesi yıkacağını düşünmenin sebebi salt amiral kalıbı değil, meyvesi. Tek kolunu kaldırmasıyla Dressrosa'nın 4'te 1'ini ayağa kaldıran adam istedikten sonra Dressrosa'yı ada olarak kaldırır ters çevirir. Yer çekimi diyoruz. Kısıtlanmasa Dünya'yı yörüngesinden oynatacak bir meyve bu, boru değil.

Doffy'nin Luffy'ye yenildiğini söylemiyorum. Daha önce onlarca kez Luffy'nin o dövüşü kaybettiğini yazdım zaten. Fakat Mingonun kazanma şekli farklıydı. g4'ten ne geldiyse yedi. Belki 1-2 tanesinden sıyrıldı. Sıyrılmakla karşılık vermek ya da g4 saldırılarına dayanmakla karşılık vermek farklı şeylerdir. Dayanıklılığı ile kazandı Mingo o dövüşü, g4'e karşılık verdiği için değil. Boks maçı gibi düşün. Karşında çok güçlü yumrukları olan biri var ama hemen yoruluyor (g4 süresi) Ama sen daha dayanıklısın. Ne yaparsın ? Adamı yorar, nefesini keser sonra da kontra bir saldır ile indirmeye çalışırsın. O mantık.. Mingo da Luffy'yi yordu, g4 süresi bitene kadar dayandı.. Adadaki çöpler ve Gutts olmasa da geberip gidecek ve yukarıda bahsettiğim son kontrayı gerçekleştirecekti. Olan buydu. Bir daha bak istersen o kısımlara :sapkali:

Bu seride tüm boss'larını huyu Luffy'yi küçük görmek. Bunun üzerinden güç kısası yapılamaz. Misal Luffy'yi tüm bosslar küçümser ama Zoro Luffy'nin emri altında olmasına rağmen Luffy'nin yendiği ve yeneceği bosslardan güçlü oldu ve olacaktır. Jinbe de tayfaya girmesiyle kendisini ister istemez aşacak ve güçlendirecek. Mingo Impel Down'da ne yapacak ?

Bir daha yazayım daha da yazmam. Şu an Mingo Jinbe'yi yener. Doğal ortamında Jinbe'nin şansı vardır. Jinbe ölmez gitmezse haşır şapkaların yükselen yıldızı olarak ileride Mingo'yu yener.
 
Oha abartma Daisuki-chan. :(
Nasıl yorumlar bunlar sen böyle değildin. Gyj bebesi mi etkiliyor seni. Akainuyu Brook bloklar ne demek. :( Bu mesajını yazılmamış kabul ediyorum. :(

Ayrıca anket şıkları ne dandik yenebilir falan Dof alırda ne zorlukta alır diye anket mi açılır kardeşim forum iyice acayipleşti. Bir vs anketi niye açılır yakın güçteki adamların seviyesini görmek forumun fikrini almak için. Madem yakın güçte olduğunu düşünmüyorsun niye açıyorsun anketi. Saçma sapan iş.
Ben haklıyım Taisho sama hem ayrıca Brook ne var Jinbei iki laf edince Yonkou ya ayar çekti oluyor da Brook bunarc aştı kendini Mam ın gozünün onünde pone yi çaldı ayrıca fotoğrafı da kıran o bence Jinbei sen daha iyi ayar verdi.

Bu konuyu bi arkadaş doff jinbeiden 3 kat daha güçlüdür dedi diye açtım forumun genel görüşünü merak ettiğimden.
Kardeşim sana bir şey demiyorum. Yazılan yorumlar alakasız ve saçma ..
 
-Luffy&Law ikilisini ardı ardına karşısına alan, zor gücün yenilen bir Doflamingo.
-Luffy'nin gücünü ve iradesini kabul edip emrine giren bir Jinbei.

Tartışmaya bile gerek yok aslında. Forumda hep gömlek, tık falan denir ya, hah işte Dof ve Jinbei arasında da o gömlek/tıktan bir adet var. Dressrosa'yı çabuk unutmuşsunuz bence. Tamam Dof terler falan ama o kadar yani, başa baş bir dövüş olmaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık