Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Kingdom

Mangadan alacağın tadı hiçbir şekilde animesinden alamazsın. Heleki çizimlerinin iyileştiği 250'den sonraki bölümlerin hareketliliği ve ilerleyişi mangaya seviye atlatıyor. Hea bence orada sıkılmışsan okumaya veya izlemeye devam etme. Bırak tadında kalsın.

Nedense bu mangayı herkesin okumasını istemem, değerini bilecek kişiler okusun istiyorum.

Mangayı defalarca okumuş ve bu konuda Çin tarihini araştıran biri olarak merak ettiğiniz birşey varsa sorun konuşalım.
Güncele geldiğimde çok fazla seri takip ettiğimide düşünmüş olabilirim o an birden okuma hevesim kaçtığından bıraktım zaten seriyi.İlk başlar savaş düzenleri ve stratejileri hoşuma gitmişti.Bazen tekrar başlayayım diyorum sonra üşeniyorum.Aynı Magi'de de aynısı oldu benim için güncele geldim konusuda iyiydi.Kendini tekrar etmeden devam ediyordu sonra ondanda soğudum.Belki aynı anda birden fazla seri takip ettiğimden de olabilir.Bunu mangaya yorma yani manganın akıcılığında sıkıntı yok benim için.
 
Güzel bi amv olmuş;


.................................
Kingdom 509 spoiler;
http://jump-netabare.seesaa.net/s/article/446810204.html

Spoiler özeti;

Shin's having trouble controlling Ouki's glaive, resulting in him receiving a wound; his timing with the glaive was off. Still, Shin's carving his way through the Zhao soldiers while compaining that the glaive is 'fricking heavy'. The moutain people's cacalry has also made it into the city and is tearing the Zhao apart of course. Shin(?) says that once they've conquered the inside and taken the lord of the castle/city prisoner, Retsubi will have fallen. Ouhon & co arrive at Retsubi. They're shocked that Retsubi already appears to have fallen despite only half a day having gone by. Qin soldiers cheering his heard from inside the city. If I read it correctly, Ouhon & co spots Shin standing on the top of the main castle of the city waving the Hi Shin unit's flag/banner. Ouhon's only comment to this is 'That idiot.'. Shin laughs. Retsubi is offically declared taken.

We're shown some reactions; Mouten seems kinda embarrassed they didn't get to do anything; Kanki's disappointed because orders are to let the inhabitants of Retsubi flee with their belonings (so, no raping & pillaging for Kanki & co this time around). Back to the Hi shin Unit. Ousen appears where Ten is, giving his own men orders that all districts are to be throrougly investigated. and walls checked. Ousen's men tells Ten & co to leave because they'll take care of the aftermath. Ten thinks it's all because it's to secure Retsubi; it is now Qin's 'Breathing hole' as far as the invasion is concerned, for they need to pass supplies from there and on to attack Gyou. Later, Kousonryu is receives a message that Retsubi has fallen. His men want to press on regardless, but Kousonryu gives orders for the army to turn around. His men protest, accusing him of abandoning Retsubi, but Kousonryu says it's the plan devised by Riboku that they have to follow in order to 'stop the Qin in the middle of their act' or however one should out it.

At this point, the narration notes that 'No one but Ousen noticed the existence of this scheme Riboku had devised that Kousonryu spoke of'. Ousen is shown on the walls while saying '...... I see, so that's it... Riboku...". The narration then notes that Ousen could 'hear the sound of cracks appearing in the invasion plan/strategy that Shouheikun had devised'.
 
Kingdom 509: http://sensescans.com/reader/read/kingdom/en/47/509/page/1

Serinin başta gelen iki hatta üç stratejistinin savaşı olacak, şimdiye kadar gördüğümüz en sağlam arclardan biri olabilir. Arc 10 bölüm oldu başlayalı ama şimdiden sağlam bölümler geldi gelmeye devam ediyor. Özellikle iki büyük ordunun karşılaşacağı alan çok ayrı olacak. Okuması ayrı zevk verecek.
 
Bu şekilde büyümeleri iyi olur ama Hara'nın bunu yapacağını sanmıyorum. Ancak güzel fanart bunu ifade etmiş olayım.

............

Ayrıca 511. bölüm de çıktı ama o kadar bölüm ve süre geçmesine rağmen hala saçma bir şekilde Shin ve Karyoteni aptal olarak çizmesi hoşuma gitmedi. Paylaşmadım merak edenler 511. bölümü bulup okuyabilirler.
 
@Acacia
Baya önceki bölümlerde ölen bir general vardı adını unuttum. Shin'e kendi silahını vermişti ama Shin zayıf olduğu için kullanamıyordu. Hala aynı durum geçerli mi yoksa iyice gelişti mi bizim oğlan?
 
@Acacia
Baya önceki bölümlerde ölen bir general vardı adını unuttum. Shin'e kendi silahını vermişti ama Shin zayıf olduğu için kullanamıyordu. Hala aynı durum geçerli mi yoksa iyice gelişti mi bizim oğlan?
Bahsettiğin general; Ouki. 12 bölüm önce Shin o silahı aldı eline. Silahı kullanmaya da başladı ancak ağır olduğundan biraz yavaşlatıyor Shini. Kullandığı sahnelerde baya etkili olduğu görülüyor. Silaha tam hakim olsun daha iyi hale gelecek.
 
@Tendo Pain
Evet öyleymiş.

@Acacia
Vay be daha yeni kullanabilecek seviyeye gelmiş demek. Gerçi şaşırmamak lazım. Kingdom'da general demek Op'un yonkousu gibi bir şey ne de olsa.

Animede Ouki'nin seiyuusu çok iyiydi. Sırf bu bile sevmeme yetmişti.
 
@Tendo Pain
Evet öyleymiş.

@Acacia
Vay be daha yeni kullanabilecek seviyeye gelmiş demek. Gerçi şaşırmamak lazım. Kingdom'da general demek Op'un yonkousu gibi bir şey ne de olsa.

Animede Ouki'nin seiyuusu çok iyiydi. Sırf bu bile sevmeme yetmişti.
Shin yine de gayet iyi ama bir Houken yada Moubu seviyesinde değil henüz. Ve de kıyaslama olayın bu seri için pek geçerli değil. :)

Ulusların yıkılış dönemine girildiği için artık miras bırakılanı kullanmaya başladı. Ki tam zamanıydı, silaha da bir iki arcta alışır.

Ayrıca Ouki efsaneydi, Hara o karakteri öldürdü ama daha sonra çokça kullandı: Hayaller ve hedefler için.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık