Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Usopp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim.

    Kullanılan: 172 64.9%
  • Sevmem.

    Kullanılan: 93 35.1%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Bu adama karşı Nötr'üm Usopp'u güç olarak ileri de farklı seviyede olacağına inanıyordum, ta ki Oda Usopp tayfanın en zayıf üyesidir ve hep öyle kalacak demesine kadar. Daha sonra ne bu adamı savunabildim ne de sevmeye devam edebildim.
+1

Karar veremiyorum açıkçası. Fazla sevmem, ama sevdiğim zamanlar da olmuyor değil. Oy kullanmacağım o yüzden.
 
Tayfada normal insana en yakın insandır. Hayaller aleminde normal insan olmak normal karşılanmadığından yadırganmaktadır. Can sıkıcı hareketleri olabilir ama onsuz tayfa oldukça monoton olurdu. Perona, Sugar gibi tuhaf yetenekleri olan kişileri indirerek kritik işler yapar. İlerde tayfanın en etkili (en güçlü değil) 4. savaşçısı olmasını bekliyorum. Hatta bir ihtimal Sanji'yi zorlayabilir.
Yukarda Batman gibidir yorumları okudum cuk oturmuş :)
 
Tayfanın en güçsüzü olması sanırım yeteneğinin en insani olmasından kaynaklı. Ama bu fayda anlamında bir değerlendirme değil bence. Sadece karşılaşılan rakipler içinde en güçsüzü ile karşılaşacağı anlamına geliyor. Şu ana kadar yendiği kişiler absürt yeteneği olan kişilerdi hep ve özellikle enies loby, thriller bark ve dressrosada çok faydası oldu bu arkadaşın. Hayati değer taşıyan şeylerdi hatta. Adam korkak bu kesin hatta zaman zaman ciddi anlamda insanı sinir eden bir şey. Ama yeteneği küçümsenecek bir şey değil. Finalde augur ile eşleşecek muhtemelen ve biz o zaman anlayacağız ne kadar ilerlemiş olduğunu. Cesurluk konusunu da elbafta aşacağını düşünüyorum. Bu adamın amacı cesur olmakken şu bölümlerde hedefine ulaşması garip olurdu zaten. Kaldı ki one piece evreninde korsan da olsalar bunlar normal insanlar. Karşılarına aldıkları kişileri iki yıl önce anca gazetede canavar diye okurlardı. Luffy her ne kadar birçok şeyi aşacak görüntü verse de onların açısından bakınca anormal gelmiyor korkmaları. Bir de bu tarz hissi meseleler kolay kolay atlatılmaz. Bu yüzden Usopp a kalıcı bir gaz etkisi yaratılması gerekiyor. Bu da elbafta olacak bence.
 
Hikayeye tat katan bir karakter olduğu kuşkusuz severim de ama sinir bozucu bir korkaklığı var.Gücü de tayfaya göre en az ama Elbaf'ta Usopp Usopp olmayacak söyleyeyim şimdiden.
 
Yahu bir adam gittikçe daha korkak olur mu? 2 yıllık aradan sonra iyice sırıtmaya başladı, Dressrosa'da "e yeter be" dedim artık. Tayfanın en sevmediğim üyesi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık