Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Jinbe

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 218 82.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 47 17.7%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Kazanılan savaşın ardından Hasır Şapka Korsanları'na katılması yönünde bir davet alsa da, Charlotte Linlin ile bitmemiş bir işi olduğunu söyleyerek teklifi reddetmiştir. Ancak hazır olduğunda tayfaya katılacağına söz vermiştir.​

Şimdi biraz spoiler olacak ama, bizim tayfa bir kaç bölüm içinde koca ana'nın partisini basmaya gidecek. Acaba partide Jinbei de olur mu? Ya olsun lütfen hatta arc sonunda tayfaya da gelsin çok istiyorum ben yaaa. :gamyon::gamyon:
 
Tayfaya gelmesin. Albenisi olan bi karakter değil. Ölsün işte Luffy için bu arc, kendi de istiyor zaten. Ama iyidir.
 
Adamdır, severim.

Tayfada ciddi bir güç gereksinimi var. Diğer yonkoulara baktığımızda hepsinin ortalama 5 komutanı var ve hepsi hatırı sayılır derecede güçlü. Ancak bizde bu sayı 3'ü geçmiyor. Hatta bu 3'lü de uzun zamandır bir arada değil. Ayrı düştükçe daha bir aranır oluyor güçlü adam. Franky ile atıyorum Ceasar ile olacak iş değil bu. Jinbe tayfaya gelmeli. Bu keyfi değil zaruridir bana göre. Bekliyorum reisi :a:
 
Konuyu Hortlatayım

Jinbei inşallah tayfaya gelecek. Özellikle Kaidou ile olan savaşta çok işe yarayacağını düşünüyorum.

Geldi zaten.
Burada oylamada ilk 20'de olan ama tayfada olmayan kişileri çizmiş. Jinbe 6. sırada olmasına rağmen çizilmemiş demek ki mangaka artık onu tayfada kabul ediyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık