Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Kaidou

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 259 59.1%
  • Sevmem

    Kullanılan: 179 40.9%

  • Kullanılan toplam oy
    438
Paylaşımın için tşk ederim Bu adamın. Meyvesi kesinlikle oni boynuz falan hızlı iyilişme özellikleri ve elindeki silah bence oni
 
İlk göründüğünde çok sevmiştim ben bunu.Heybetli,manyak,fiziki kuvvetiyle dövüşen,acımasız gibi gözüken ama sempatik yönü de olan biri gibiydi.Sonradan bir ağlayıp bir gülünce soğudum.Farklı farklı tavırları hoşuma gitmedi.

Ejder zoanı diye düşünüyorum.Çokta yakışırdı.
Aynı şeyi düşünüyorum. Hatta insan Zoan ara formu(Zoanların en güçlü formu) görsel olarak mükemmel bir şey çıkacak bence.
 
E.oda bu adama son boss olarak zemin hazırlıyor bence. Teach diyenleri şaşırtacağıni düşünüyorum.
 
E.oda bu adama son boss olarak zemin hazırlıyor bence. Teach diyenleri şaşırtacağıni düşünüyorum.
Ağzından bal damlıyor. Keşke öyle olsa. Adamı öyle bir tanıttı ki... İki meyveli Teach'i aratmıyor. Oda için tabuları yıkmak çok zor olsa da ters köşe yapmak konusunda tam tersi yönde bir yeteneğe sahip. Umarım dediğin gibi olur.
 
Tasarım olarak fiyasko. 30 metre boy, hayvan gibi kas, dövmeler vs. ile güçlü adam imajı yakalamak en basit şeydir herhalde. Garp'ın Yonkou'ları tanıttığındaki silüetini görünce Wapol tarzı bir tip bekliyordum ancak kendisi yaz yapımı ergen dizilerinde oynayan oyunculuk olarak odun, kasıntı manken başrol oyuncuları gibi aramıza katıldı.
 
Aradaki farkıda mı anlatayım şimdi? Kid'in ve tayfasının yalnız kalması var bir de üçünün dalması var. Ki daha muhtemel olan Apoo'nun itaat etmesi. Çünkü Kid ile kendisinin gördüğü muamele bir değil.
Her halükarda unutmamalıyız ki Killer da bir Süpernova ve o da Kidd in tayfasında yani dövüş en az 2 Süpernova vs yonko şeklinde olmuştur.
 


Tasarım olarak biraz hayal kırıklığı oldu. Yukardaki ilk tipi görünce insanda zeka ve oluşum olarak alt edilemeyecek şeytani biri izlenimi uyandırıyor. Karşımıza çıkan bildiğimiz atarlı ergen pek olmamış.
 
Öl de ölelim, Kaido-sama!

Hastayım bu adama. One Piece'i geçtim anime tarihinin en mükemmel karakterlerinden biri. Çıkaracağı savaşı merakla ve heyecanla bekliyorum.

Kaido şov yapacak şov :D :good:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık