Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Dragon

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 285 77.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 81 22.1%

  • Kullanılan toplam oy
    366
Dövüş gücü için yonkoudan düşüktür denilmiş. Ya arkadaşlar yapmayın bu adam h. haki kullanıyor. Çok güçlü meyve kullandığı belli, doğa olayları ile alakalı. Dünyanın en çok aranan adamı. Impel down, marineford zamanları nasıl güce sahip olduğunu az çok Ivankov'dan da duyduk. Bu adam net en az yonkou seviyesindedir, yoksa bu kadar insanı ikna edemezdi. Artı bu zamana kadar istediği şekilde yol kat etmiş biri olarak stratejik düşünebilen, fikir adamı olduğu da bir gerçek.
En az Yonkou seviyesi çıkar. Ayrıca Mihawk'ın Marineford'da Luffy için bir sözü vardı. İnsanları yanına cekiyor demisti. Dragon'a bakınca yanında bir Okama, bir soylu, bir balık adam, eski bir köle Koala var. Luffy bu benim babam mı desede benziyorlar. Dragon Luffy'nin çapı büyük versiyonu sayılır :good:
Bu adam devrimciyim diyorsa kendine haksızlığa uğrayan herkesi yanına çekmeli tabii ki. Dragon bunu bir ideoloji doğrultusunda hareket ederek yapıyor, Luffy direk insanları iyi - kötü olarak değerlendirerek. Luffy bu konuda Dragon'u da aşabilir çünkü denizcileri de dahil böyle değerlendiriyor. Smoker, Fujitora gibi bir kaçını ikna etmeye başladı bile.
Sonuç olarak Dragon'un Askerleriyiz! diyorum.
 
Son düzenleme:
Genelde serilerde ana karakterin babası azman oluyor.Dragonda öyle hiç şüphe yok ama piramidin zirvesinde değildir eminim.Seride boş beleş bi D. görmedik daha.
 
Bu adamın gücü ile ilgili ciddi şüphelerim var.
Diğer yonkoulara saldırmayıp, Cp0 geldiğinde topuk yapan Teach, gözünü Kırpmadan Dragon'un mekanını basıp, yerle bir edebiliyor. Bu nasıl mümkün oluyor? Dragon Yonkou gücünde ise Teach'in diğerlerine de aynı rahatlıkta saldırması gerekmez mi? Evet ama yapmıyor bunu, demek ki Dragon çok da abartıldığı kadar güçlü değil. En azından bir yonkou kadar güçlü değil, buradan bu sonuç çıkıyor gibi..
 
Hatırlarsak Sabo Dresrosa'dan kaçarken kargaya binmişti. Acaba Oda ters köşe yapıp bu herifi Zoan mı çıkaracak ?

İskandinav mitolojisinde şöyle de ilginç bişey var Odin'in kargaları herşeyi görüyor, haber veriyor filan.

Dragon da böyle bi yetenek çıkarsa kimsenin yakalayamaması mantıklı olur gibi. Çok farazi, tutarlı bir durum değil tabi sadece Sabo'yu kargaların götürmesinden yola çıktım :D

@Siyah Ateş

O konuda çok fena ters köşe çıkacak. Devrimciler Cp0 ile Teach'i çarpiştirdilar gibi. Bu kadar büyük organizasyon kendini durup dururken açik etmez. Dünya Konseyi için Devrimciler plan yaptılar böyle çıkacak, boşa ifşa olmadilar.
 
Son düzenleme:
Hükümet toplantısını basacak.Baya bir gösteri yapacak belki havai fişek bile patlatabilir.Ondan sonra yorumlar coşacak tabii.Geçici bir gaz verecek Dragon reyiz falan diye millet galeyana gelecek ama bunların hepsinin hava civa olduğu sonradan ortaya çıkacak.Hükümet yanına koymayacak ve tenhada kıstıracak fikir adamını.

Sonra işler yine Luffye kalacak kurtarıcı rolüne bürünecek.O yüzden kimse çok havalı diyip kendini kandırmasın. :)
Altına imzamı atarım.
 
Oda forumları takip edip farklı olanı yapmaya çalışıyormuş ya umarım bunu da öyle yapmaz ve bu adam rüzgar logiası çıkar
Adam illaki rüzgar meyvesi çıkacak diye bir şey yok belkide element meyvesi yada hava olayları meyvesi de çıkabilir ama illaki rüzgarla alakası olan bir meyve çıkması gerek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık