Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Filo Amirali Sakazuki

Akainu'yu nasıl bilirsiniz?


  • Kullanılan toplam oy
    332

Geçmişinde ne oldu bilmiyorum, belki korsanlar tarafından eziyet gördü, belki ailesi katledildi. Ama onun hakkında bildiğimiz şey, One Piece evreninde onun sayesinde korsanlardan korkmadan uyuyan çocukların olduğudur. Bir gün kutsal ejderlere ve dünya hükümetine yaptıkları yüzünden Adaletin Yumruğunu tattıracağını biliyoruz.
Bu AMV inanılmaz bişey.Akainu içi yapılmış en iyi AMV.Zaten çok az var :(
 
Binlerce masum insana tecavüz eden,çocuk yaşlı demeden katleden insanları tutukla,gerekirse öldür,dünyanın en tehlikeli korsanlarını yen ----> ...

Firar eden askeri olması gerektiği gibi infaz et ----> La bu neler yapi
 
Bunları yaptığını gördüklerimizin hemen hemen hepsi zamanında denizcilerle aynı safda savaşmış korsanlar değil mi? Bu bahsettiğin korsanların da kimisini Luffy veya WB gibi adamlar indirmiş ya da sahip çıktıkları adaları bunlardan korumuş. Onu da geçtim sırf aynı isimle denizde yol alıyorlar diye başkalarının suçunu hepsine yüklemek adalet mi?
Değil. Onlar seri içerisinde aktif gördüğümüz karakterler. Eğer dediğin gibi korsanların içinde iyilik peşinde olan bir çoğunluk olsa ada halkları korsan adını duyunca fenalık geçirmezdi. One Piece evreninde kötü olmayan 5 10 korsan vardır. Geri kalan yüs binlerce korsan azılı suçlulardır.
 

Üye silindi 1004

Sabun delmek üzerinden bir metafor yapacak olursak Ace bir sabun mudur?
O mal bir sabundan fazlasıdır :D Hem sabundur hem düşüren.
DK'ın dediği gibi hem sabun hem de sabunu düşüren kişi olmayı başarmış birisi Ace. Düşünsene Dünya'nın en öldürücü adamına "Laflarını geri almazsan ben aldırtırım" diyorsun. Son hızla gelen tıra kafa atsa kendine bu kadar zarar veremezdi Ace. Gerçi günahsız dövüşmek bile istemeyen Teach'e de "Allahsız şişko" demişti. Teach de sinirlenip gerekeni yaptı. Hep Ace suçlu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık