Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Satışları

Kaç bölümdür adam gibi bir şey görmedik millet elbette sıkılıyor yani başka serilerin geçmesi bu durumda normaldir, kaido dövüşüne gelsin sıra op yine birinciliği alır.
 
Kimetsu No Yaiba neymiş duymamıştım okuyayım bari Op'tan iyidir.

OP fazla bile satmış 2. sırayı gram hak etmiyor çıkan bölüm sayısıyla. Sabit okuyucuları da toplu hareket ederek 1-2 ay satın almama yoluna giderse belki oturup ben ne yapıyorum diye düşünebilir. Seri son düzlüğüne girdi hala ne yapacak belli değil 4 bölümü saçma bir şekilde suda geçirebiliyor. Açıkçası bunca yıldır takip etmeme rağmen elinde patlarda bleach,toriko gibi tepetaklak bitirmek zorunda kalır şeklinde umut ediyorum. Bulunduğu konumu, derginin gösterdiği saygıyı gram hak eden bir mangaka olduğunu düşünmüyorum.
 
Ahahah valla Op un sonu çok fena bitecek gidişatı gram beğenmiyorum zaten okumuyorum da ama belli bir şeyler ters gidiyor Op da çok böyle boş değil de düm düz bölümler çizdi.. iki sayfaya sığdıracağı şeylerden iki sayı yaptı insanlar sıkılıyor, Promised Neverland bile çok iyi satmış, o bile geçer Op u yakında..
 
Op çok iyi demiyorum ama Stüdyonun balonundan başka bir şey değil Kimetsu no Yaiba 2019'da güzel seri çıkarılmadığı için torpil üzerine torpil yapılmış BOMBOŞŞ bir seri. Foxy'nin olduğu arc bile daha kaliteli olabilir. Berserk oku bence okumadıysan
BOMBOŞŞ bir seri değil bence.Bitirmedim ama baya iyi gidiyor şu an.Hakkını yeme serinin :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık