Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] One Piece'teki Tüm Karakterlerin Güç Sıralaması

Bu da benden, Solid Snake ile çok fikir ayrılığı yaşadığımız char yok zaten. Bölmelerin kendi içinde de sıralama olduğu söylenebilir.
 
Son düzenleme:
Kanka o sıralama Luffy için çok abartı değil mi? hele ki Craker'den çok üste olması.
B+ Dof, A Cracker, A+ Katakuri diye gittim. Luffy'yi de Katakuri'nin bir seviye üstüne koyayım dedim; çünkü o seviyede iken Kaido'dan tek yedi, yetersizdi ama şimdi Kaido ile kapışacak. Henüz o seviye yani Kuzan, Sakazuki falan seviyesi bir olayını görmedik doğru diyorsun ama görürüz yakında ya.

Eline sağlık güzel sıralama olmuş, bence yonkoulara biraz fazla kredi vermişsin, bir kademe altta olmaları lazım WB vs Roger'dan.
Olabilirdi ama WB'yi prime hali olarak düşünmedim, son hali yani yetmiş küsür yaşındayken Kaido veya Big Mom'dan çok daha güçlü değildi bence. Sadece Roger için de kat çıkmayayım dedim.
 
Sengoku gelir tüm BB tayfasını havaya uçurur. Magellan tüm BB tayfasını tekler geçer. Ölmeden az daha WB teach'i yanında mezara götürür... Teach dediya Luffy'e İmparator olarak anılman için erken diye kendisi için de geçerli bana Sakazuki yanına geldiğinde kaçacak Teach dışında bir imparator söyle
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık