Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980: Dövüş Müziği

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E. oda da insan tabii seri boyunca tutarsızlıkları var. 2 kere one piece izleyip ve parça parça sahneleri tekrar izlediğinde bazı şeyler daha net oluyor. Ama sıra sıra tutarlılıkları var ki tutarsızlıkları fight için değil de bazı saçma gelişen olaylar. Şimdi Katakuri'ye yüzlerce güçlü kişi dalmıyor ve katakuri tek güçlü kişi değildi onun etrafında kendisine yakın kişiler var ve Çay partisine gelen kişilerin hepsi güçlü askerleden oluşmuyor ama Luffy'nin etrafı kalifiyeli adamlar bu etken direkt olarak ayırıyor bir de ilk açığa çıkan kişi Luffy o zaman takımdan Zoro ve diğer rakibi şuan müttefik olduğu Kid ve tayfası var ama onlarda ilk kendilerini ve kendi kaptalarını düşünür. Ve Şuan Luffy Katakuriyi yendiği için direktmen Katakuri'den güçlü diyemeyiz bir daha fight olursa sonuç belli olmaz Luffy sadece Katakuriye yaklaştı diyebiliriz ama Luffy'yi ondan güçlü demek güç dengesini aşırı bozar.

ve Doffy konusuna gelecek olursak Doffy meyvesi ile beraber başlı başına spesifik karakter sicimden ne güçler türetti mübarek ve onun bir mantığına oturturursak Luffy ilk Muchy yani Dressrosa'daki Law,Abdullah ve jet ile bindiği boğası ile bir tünele girdiler aslında tuzağa girdiklerinde ilk sicim klonuyla orda karşılaştı lakin Luffy su birikintisi yüzüden gücü düştü ve mucy'nin altında kalmıştı bildiği orda öleceklerdi sonra Abdullah ve Jet reis kurtardı sonra yukarıda Luffy Bellamy yüzünden rezil oldu. aslında bir mantığa oturtmaya çalışsakta olan bu katılmak ya da katılmamak sonuçta aslında Luffy bunu yapardı ellam demek teoride kalıyor. ama sana biraz katılıyorum.
Şu yazdığını dünden beri bir kaç kez okudum hiç bir şey anlamadım. Forumdan 5 ayrı kişiye daha okuttum onlar da anlamadılar... Yazarken dalgın mıydın yoksa türkçe yazmakta sıkıntı falan mı çekiyorsun bilmiyorum ama ortada bir sorun olduğu kesin :(
 
İşin komik tarafı Zoro Luffy ile normal yolda çizilince “abi kaptan ve sağ kol ya ikisi çok harika ve uyumlu” diyorlar sonra ikisi rezil olunca bu söyledikleri lafları yutup sevdikleri karakteri kurtarmak için gömçürmeye başlıyorlar. Hayretle okudum yorumları valla.
İnsanlar herkesi adam yerine koyuyor sıkıntı orada.

Bizimkiler mangakanın da kabul edeceği gibi o kadar erken yüzleşmek zorunda kaldılar ki bir yonko oluşumuyla, kendi ağızlarından çıkan lafların bile bilincinde değiller tam olarak. Olayı idrak edememişler. Çöplerle uğraşmamalıyız Kaido'yu indireceğiz cümlesi komple ironi aslında.
 
Law ve Kaido'yu düşürme planı/denklemi. :D

Cevabı basit aslında bizimkilerin KAYBETMELERİ lazım , adamlar bu çaptayken yonkoulara kafa tutuyor. Seinen seride olsa bizim tayfanın kadın üyelerine tecavüz erkeklerinide kazığa oturtmuşlardı.Güç farkı çok fazla, sabit duran adama herşeyinle saldırıyorsun çizik dahi veremiyorsun(adam daha koka basmamış yada haki savunması açmamışken)bir teknik öğrendi diye tamamdır şimdi Kaido düşünsün diyenler vardı,gördük ki Apo bile vurdumu sıkıntı çıkarıyormuş.Ama mangakanın canı sağolsun bir şekilde bizimkileri kazandırtacak(plot armorlar havada uçuşacak)
 
Ahahahaha :D Bölümden çok yorumlardaki çaresizlik acayip keyiflendirdi beni.

- Abi tek yemedi yoksa niye 10 saniye sonra kalksın hüüü
- Abi kaçmadı taktiksel geri çekildi hüü
- Abi tek yese ne olacak ki başkası da yerdi hüüü
- Abi kaçsa ne olur ki kaçmayıp ne yapacaklar yonkou mekanındayız hüü
:sapkali::respect:

Söz konusu olan Sanji olsaydı, şimdiye Franky Sanji'yi geçti muhabbeti dönüyor olurdu.
 
Şu yazdığını dünden beri bir kaç kez okudum hiç bir şey anlamadım. Forumdan 5 ayrı kişiye daha okuttum onlar da anlamadılar... Yazarken dalgın mıydın yoksa türkçe yazmakta sıkıntı falan mı çekiyorsun bilmiyorum ama ortada bir sorun olduğu kesin :(
E. oda da insan, tabii seri boyunca tutarsızlıkları var. Şimdi düğünde Katakuri'ye yüzlerce güçlü kişi aynı anda dalmıyor ve Katakuri tek güçlü kişi değildi. Katakuri'nin etrafında kendisine yakın güçlü kişilerde vardı ve karşı tarafta yeterince kalabalık yani (Bege ve ittifakı olan Luffy tayfası) ve orda planlanmış bir açığa çıkma söz konusu var ama aynısını Wano'daki Luffy için diyemeyiz, Luffy'nin etrafında güçlü kişiler var ve planlanmamış şekilde ilk olarak Luffy ve Zoro kendilerini açığa çıkardılar. Luffy bariz bir şekilde rakiplerini küçümsedi ama Apoo onlara hadlerini bildirdi yani istersen sahnelerde ki avantajları bir daha izle. Anlatılması o kadar çok detaylı bir karşılaştırmadan bahsediyoruz ki, cümle kurgusunu iyi kurgulayamamışım. Ama tartışma yapılacaksa argümanlarınımı tamamen ortaya koyarım adı üstü burası bir fan sayfası yazarken tartışırken öğreniyoruz.
 
Söz konusu olan Sanji olsaydı, şimdiye Franky Sanji'yi geçti muhabbeti dönüyor olurdu.
Çiçek topladı hüü
Kaptanına vurdu hüü falan diye gerçekleşti onlarda. Biz o zamanlar dedik tabii bu tarz şeyler Sanji'nin yapacağı şeyler değil diye. Onlara günümüz olarak geri döndü işte.
 
Son düzenleme:
Apoo nun güçleri ani ve farkedilmeden saldırmaya müsait. Fakat savunma konusunda zayıf olabilir. Kendisini davula dönüştürüp Kidd in saldırısını savuşturmuş da olabilir ve hatta kidd in saldırısını kontralayıp Kidd e zarar verebilir. Apoo nun kolayca Kidd in saldırısını yiyeceğini sanmıyorum.
 
@Dattebayo..!

Bizim Luffy her arc ya baygınlık geçirir, tuhaf bir şekilde ezilir veya kaçar.
Bunu herkes biliyor ama senelerce şişirilen bir Zoro ezilip kaçtığı anda bu kabul edilemiyor ve zaten her arc bu duruma düşen Luffy’ye laf atılıp üstü kapatılmaya çalışıyor.
Luffy’nin olağanüstü olduğunu ve sorun yaşamadan ilerleyeceğini söyleyen çok az kişi var zaten en fazla onlar bu bölümle mors olmuştur ama kılıççıların %90’ı Zoro’yu öyle şişirdi ki kimse söylediklerinin arkasında durmayıp etrafa saldırmaya başladı.
Durum öyle iğrenç bir hal aldı ki spoiler yeni çıktığında “heyt be Zoro kaptanıyla geziyor” diyen adam bölümün tamamı çıkınca “Zoro kaçmıyor, ezik ve tek yiyen kaptanını kurtarmak için geri çekiliyor” diyebilecek kadar iğrenç bir hal aldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık